• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Putin: Atatürk mezarında ters dönmüştür

İnsanlarımızın büyük çoğunluğu dinin kullanılmasını istemiyor aslında.
7 Haziran seçimlerinden önce haşmetmanın Kürtçe Kuranı meydanlarda sallaması ne kadar antipatikti.
Kamu kurumlarından T.C.ibaresini söktürüp üzerine de bunları yaparsan halk da cevabını verir.
1 kasıma kadar ülke kan gölüne çevrilmese yine aynı oranlarda olacaktı oyları.

Putin çok kıvrak zekalı ve kurnaz biri o da biliyor bizim kemalist zihniyeti Atatürk ile vurup iç kargaşa çıkaracağını .. Atatürk ü gerçekten sevseydiniz bilirdiniz ki o uçak sınırımıza girdiğinde sadece o uçağı düşürmekle kalmayacağını .. Sen işine bak Putin dün dosttuk hayırdır şimdi kötü mü oldu liderlerimiz

Putinin dediği şu Atatürk bu ülkeyi dini her işine alet eden yobazlqrdan temizledi laikliği getirdi
Su anda lider kadrosunun bunun tersini yaptığını söylüyor coooookkkkk haklı
İyi tespit

Tarihin tekerrürü...
Rejim değişikliği iddiası ile korkudan düşmanı dost belleyenler ...
Düşmanla iş birliğine girmek ''vatana ihanetti '' değil miydi ?
Sonunuz benzemesin inşallah.

kusuruma bakma bir sorum olacak cahilliğime ver malum üniversitede siyaset okumadım.
teröristler bizim dostumuz mu?

Putin çok kıvrak zekalı ve kurnaz biri o da biliyor bizim kemalist zihniyeti Atatürk ile vurup iç kargaşa çıkaracağını .. Atatürk ü gerçekten sevseydiniz bilirdiniz ki o uçak sınırımıza girdiğinde sadece o uçağı düşürmekle kalmayacağını .. Sen işine bak Putin dün dosttuk hayırdır şimdi kötü mü oldu liderlerimiz

Atatürk sınırdaki cihatçılara yaltaklanmak için aramızda savaş olmayan bir ülkenin jetini artisliğine düşürmezdi.
Atatürk IŞİDe silah yardımı yapmazdı.
Atatürk bu ülkeyi Suriye savaşı batağına batırmazdı.
Atatürk gerizekalıca işlere kalkışmazdı.

kusuruma bakma bir sorum olacak cahilliğime ver malum üniversitede siyaset okumadım.
teröristler bizim dostumuz mu?

Yazımdan bu fikir nasıl çıktı anlamadım ama cevaplayayım ; teröristler elbette ki dostumuz değildir .

Bu değerli bilgi için siyaset okumaya gerek yok ama :KK64:

Atatürk sınırdaki cihatçılara yaltaklanmak için aramızda savaş olmayan bir ülkenin jetini artisliğine düşürmezdi.
Atatürk IŞİDe silah yardımı yapmazdı.
Atatürk bu ülkeyi Suriye savaşı batağına batırmazdı.
Atatürk gerizekalıca işlere kalkışmazdı.
Atam şuan yaşıyor olsa Türk düşmanı Rus aşıklarından utanır ve belkide sınırdışı ederdi.. Gerizekalı dediğiniz yöneticiler yönetiyor ve kafa tutuyor Avrupaya yıllardır .. Size göre Ecevit gibi süklüm büklüm duralım , Avrupa ne derse yapalım köle modunda yaşayalım sınır ihlal edilmiş nolacak ki padişahım çok yaşa demeyiz ama
-Putinim sen çok yaşa şa şa şa ..
bu arada aramızda savaş olmasına gerek yok sınır ihlali zaten başlı başına savaş sebebi..

Atam şuan yaşıyor olsa Türk düşmanı Rus aşıklarından utanır ve belkide sınırdışı ederdi.. Gerizekalı dediğiniz yöneticiler yönetiyor ve kafa tutuyor Avrupaya yıllardır .. Size göre Ecevit gibi süklüm büklüm duralım , Avrupa ne derse yapalım köle modunda yaşayalım sınır ihlal edilmiş nolacak ki padişahım çok yaşa demeyiz ama
Ecevit mi süklüm püklüm durdu.
Kıbrıs harekatından filan haberiniz yok .
Maksat kötülemek olsun dimi?

Yazımdan bu fikir nasıl çıktı anlamadım ama cevaplayayım ; teröristler elbette ki dostumuz değildir .

Bu değerli bilgi için siyaset okumaya gerek yok ama :KK64:

yani o zaman siz de teröristlerin hastanede tedavi edilmesini onaylamıyorsunuz ve bunun vatana ihanet olduğunun farkındasınızdır...
dünya bunu konuşuyor ben endişeleniyorum açıkcası...

bu arada aramızda savaş olmasına gerek yok sınır ihlali zaten başlı başına savaş sebebi..

Çok kafa tutuyorlar gerçekten. Önlerine atılan eurolar karşılığında mültecileri barındırmayı kabul edip, beceremeyip onları da perişan ettiler zaten. 1 haftalık Avrupa vizesi için yalakalığın her türünü yaptılar ama o kolay vize işi yalan olur.

Rusya'yla savaş sözde kalır. Hükümet ancak artislik yapar, tırlar ifşa edilip rezil olunca, meyveler çevrilince, işadamları sepetlenince o zaman yiğidoluk biter tabi. Yiyorsa Rusya'nın yaptıklarının aynılarını yapsınlar ama Rusya'nın ayağına daha fazla basmayı yemez tabi. Isıramayacağın elmaya diş geçirmemek gerek.

Dimdik!! Amerikan, İsrail, Alman alt yükleniciliği yapıyoruz. Savaşa beraberce giriyoruz ama savaş onların değil bizim toprağımızda.

Evet, Suriye savaşına katılmak çok akıllıca, çok Avrupa'ya kafa tutmak !!!! Çok akıllıca bir strateji kesinlikle gerizekalılık değil. Sınırımızda savaş yok, şehitler nerden geliyor bilmiyorum , milyonlarca işsiz zaten yok, ülkemiz çok iyi yönetiliyor. Süper yönetiliyoruz.

Son düzenleme:
Ecevit mi süklüm püklüm durdu.
Kıbrıs harekatından filan haberiniz yok .
Maksat kötülemek olsun dimi?

Kıbrıs Barış Harekatını bir daha okumalısın bence . Erbakan kısmını es geçmeden .
Taraflı tarafsız yayın arama .
X bir Siyasal Bilgiler Fakültesinde okutulan Türkiye Tarihi dersinde bu başlıkla ilgili konuları oku mesela .

yani o zaman siz de teröristlerin hastanede tedavi edilmesini onaylamıyorsunuz ve bunun vatana ihanet olduğunun farkındasınızdır...

Hangi teröristler , hangi hastane , hangi ülke :rolleyes:

Ben mesajımda ; dün düşmanla (mesela İngilizler olsun örneğimiz ) rejim değişikliğine karşı durmak için iş birliği yaptıkları iddia edilip , asılan insanların ''vatan haini '' ilan edildiklerini hatırlatmak istedim sadece . Anlayana gitmiştir mesajım zaten .

Atatürk konusına hiiççç girmeyeceğim deeee,
Bu mezarında ters dönmek türkçe bir deyimdir yahu...bunu hangi kafayla kim çevirmiş rusçadan...
Yabancı filmlerde yapılan komik çevirmelerden beter olmuş :KK70:

dur ben de sana güleyim:KK70: bu deyim diğer dillerde de var.

Back