hiç resim yok ama ben mi göremiyorum
Aynen öyle kallisim.. Ayıp olur diye düşünerek dikerim ümidiyle yazdım ama henüz tık yok.. Dikme işini sevemedim gitti.. Biraz daha sıkıştırırsanız dikerim belki şakkıdı...dikilmeyi bekleyenide görürüz yakında.. yazdın ya var diye şimdi bitmezse ayıp olur a.sbilirim ben seni..........
:sm_cool:teşekkürler kaymaklım. diğerine göre bu daha kullanışlı. yeni bir döneme başlıyoruz. okurken örgü örmek:teytey:
Bu yünleri görmüşsünüzdür.. 200 gr lık çileler halinde satılıyor. Renkleri birbirinden güzel. Yaz döneminde almıştım. 200 gr. Lık çilesi 2,5 liraydı. Yerimseniben
Örgü: Selanik
Kazağı örmeye önden başladım, arkada bitirdim. Yani omuz dikişi yok. Bedenler bittikten sonra, ilmek takarak kolları ördüm.
Yakasıyla biraz uğraştım. Yuvarlak şişle ilmek taktıktan sonra 1.5 parmak haroşa ördüm. Haroşa örgüde eksiltme hyapınca belli olacağından, daha sonra eksiltme yaptığım sırada lastik örgüye geçtim. Yani eksiltmeyi örgü değişiminde yaptım. Lastik örgüden sonra yine örgü değişimi yapıp haroşaya geçtim ve bu değişimde yine eksiltme yaptım. Bu kez, yaka başlangıcında ördüğümün yarısı yüksekliğinde ördüm.
Kullanmadığım bir kolye ucunu yakasına diktim. Ama sonra gözümü rahatsız etti ve çıkarttım. yerimseniben
Kazak hem uzun hem de dar olduğundan, dar kesimli pantolonla güzel kombin oluyor. Ben memnunum yani :roflol: