Bebek İkinci El Pusete Takmaya Oyuncak Ariyorum..Çıngıraklar,Beztop..vs olabilir.

serda83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
523
62
28
41
23.11.2015 itibariyle gunceldir...Konu tekrari yapmamak icin burdan devam ediyorum.5 aylık kızım icin puset oyuncagi kucuk yumusak oyuncaklar yumusak cingiraklar ,bezkitap,hoppala yurutec seklinde olanindan ariyorum...ist avrupa yakasi tercihimdir

Son düzenleme:
bunun halkAları satılıyor galiba ben biyerde görmüştüm

Nerde var hatirliyomusunuz
oyuncak satan bir internet sitesinde gordum ama hangisinde direk tiny love icindi. cunku benimkide ayni marka ordan aklimda kalmis. bu gece kizim uyuyunca bi bakayim nete isallah bulurum. bulursam yazarim.

Bu halkalardan loco poco da görmüştüm bende 10 lu yada 12 li paket ya 7 ya da 12 liraydi.yolunuz düşerse bakın. Internet sitesinede bakabilirsiniz. Ozelden nonuzu bırakırsanız yarın gitma ihtimalim var bakıp netbirseyde soyliyebilirim. Kolay gelsin

Cok iyi olur... dun gorumceme bayb max oyun halisi aldik halkalari cok farkli o nedenle tiny love pembe orjinal halka ariyorum

Açılmıyor hata veriyor silinmismi acaba

arada boyle calismadigi oluyor bu sitenin ama siz ara ara deneyin cunku tiny love pembe halinin asmali oyuncaklari var halkalariyla hemde bugun ilan verilmis direk siteye odeyip alabiliyorsunyz 15liraydi isallah alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…