Bebek İkinci El puset ve mama sandalyesi arıyorum

merhaba bebeğinizin cinsiyeti ne yani ne renk uygun olur sizin için pusette benim kızım var puseti pembe crystal baby lifos modeli ve ayrıca sağlam ve temiz küçülmüş giysileri var malum çabuk büyüyorlar kıyafete dökülen paralarda uçup gidiyor şimdiki tecrübem olsaydı kıyafeti ikinci el temiz alırdım asıl parayı daha büyük harcamaları için biriktirirdim artık öyle yapıyorum mama sandalyeside lacivert stork çift tepsili sırt ayarı 3 kademe ayarlı kullanışlı sen ne kadar bir bütçe ayırdın? yardımcı olmaya çalışırım eğer istersen birde nerede oturuyorsun?

Merhaba pierre cardin pusetimiz var 200 liraya veriyorum mail adresi yazarsanız resim yollarım buraya yükleyemiyorum.

merhaba bebeğinizin cinsiyeti ne yani ne renk uygun olur sizin için pusette benim kızım var puseti pembe crystal baby lifos modeli ve ayrıca sağlam ve temiz küçülmüş giysileri var malum çabuk büyüyorlar kıyafete dökülen paralarda uçup gidiyor şimdiki tecrübem olsaydı kıyafeti ikinci el temiz alırdım asıl parayı daha büyük harcamaları için biriktirirdim artık öyle yapıyorum mama sandalyeside lacivert stork çift tepsili sırt ayarı 3 kademe ayarlı kullanışlı sen ne kadar bir bütçe ayırdın? yardımcı olmaya çalışırım eğer istersen birde nerede oturuyorsun?

oglum olcak puset farketmeyebilir mama sandalyeside farketmez..kıyafet zaten erkek oldugu için uymuyor birde oglum 3 yaşında onun küçüklükleri var...benimde pusetim vardı ihtiyacı olan birine hediye etmiştim tekrar hamile kalcagımı tahmin etmeden :)
ben istanbul esenyurtta oturuyorum.fiyat araştırması yapmadım belli bi bütcem yok ayırdıgım ...asgari ücretle gecinen eşim var ben çalışmıyorum.siz ne kadara düşünüyorsunuz ?

anladım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben İstanbul dışındayım
renkte uymuyor arabamız pembe inşallah gönlüne göre bir şey bulursun arkadaşım
forumda birkaç tane ilan var sanırım hala güncel

X