Bebek Beslenmesi Puset önerilerinizi paylaşır mısınız benimle....

• Konu Sahibi Konu Sahibi wetw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben chicco litteway kullanıyorum cok memnunum..

bu paston pusetler çok ıyımıs gercekten ben ılk dogdugunda 275 mılyon verıp almıstım o cıft yonlu buyuklerden hayatımda alıpta tek pısman oldugum seydır..tak basına tasımak yerıne koymak tam bı ıskence sımdı bunlardan almayı dusunuyorum bende

bende uzun araştırmalardan sonra chicco simplicity puset aldım kırmızı rengi süper 2-3 kere kullandık iyi gibi ama zamanla belli olur.Benim aradığım özellikleri var.oğlum 5,5 aylık olduğu için tek yönlü tercih ettik.yağmurluk ve uyku tulumu var.En önemlisi tentesi tam kapanıyor.(rüzgarlı bir memleketteyim)Oturalacak yeri 5 kademeli tam yatabiliyor.Ve hafif ( 6.8kg) fiyatıda uygun 250 ye aldık.eeee daha ne olsunnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…