Bebek Beslenmesi Puset önerilerinizi paylaşır mısınız benimle....

• Konu Sahibi Konu Sahibi wetw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

wetw

Mucizenin annesi
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
413
4
96
49
Kocaeli
kızlar. Kızım 7 aylık oldu. hafif puset alıcam ama çok kararsız kaldım. Yardım lütfen

baston puset öneririm ben almayacaktım ama hep kucakta çok zor oluyo hafif bişey aldım bende babymax'ın tam yatan puseti izmitte baktığım en hafif bu marka vardı tavsiye ederim

baston puset öneririm ben almayacaktım ama hep kucakta çok zor oluyo hafif bişey aldım bende babymax'ın tam yatan puseti izmitte baktığım en hafif bu marka vardı tavsiye ederim

Ben 3 gündür internette bakıyorum. Görmeden almak konusunda da kararsızım.2 ürün arasında kaldım. Hafif olsun istiyorum, kolay katlansın ve taşınsın, minübüse indirilip bindirilsin. Tek başıma başaçıkabileceğim bişey olmalı. Sırtı tam yatabilmeli, ayak koyma yeri olmalı.. Çok pahalı bişey istemiyorum.Normal bebek arabam var, çift yönlü ama çok ağır... Mümkün değil biyere tek başına gidebilmek.

1- Sunny baby 515 Lisa modeli..
2- Baby Max Baston Bebek Arabası 2009 Model Turkuaz

Sen hangi modelini aldın kaça aldın?

ben babymax 209 turkuaz modelini aldım bende ucuz bişey istiyodum oğluma ne aldıysak kullanamadık yazık oldu o yüzden bunu ucuz aldım ama memnunum 109 liraya aldım

Nakredusa aldığın puset tam yatış pozisyonuna gelebiliyor mu

kraft wind baston yağmurluklu aldım ben tam yatabiliyor rüzgarlığı da var hem hafif kapanınca yer kaplamıyor tavsiye ederim

Baktım şimdi netten canım.. Ama bana pahalı geldi.. Ben 100-150 arası bişey bakıyorum. Lüks olu benim için...yoksa çok güzel beğendim dediğin modeli.

evet tam yatıyo bende krafta falan bakmıştım banadapahalı geldi bizim oğlana ne alsak pahalı yazık oldu artık ucuz şeyler almaya karar verdik :)

chicco nun baston puseti sınıfında en iyi performsansı gösteren pusetlerdendir. fiyatı da 140 tl.

elele nin puseti var vbende.. yanlış hatırlamıyosam s 730 modeli hafif( 5 kg), çift yönlü, tam yatabiliyo,güneşliği tam iniyo ve baston puset gibi katlanıyo. ben çok memnunum tavsiye ederim

Kızlar puset adım... Sunn baby elit 326....Pembe
1- aracın ağırlığı 6,2 kg..Yani çok hafif...
2-4,5-5 yaşına kadar kullanablirmişim. 18 kg taşıyor.
3-Tentesi pencereli, tamamen kapanabiliyor
4-Ön tablası çıkabiliyor
5-Çift yönlü kullanılabiliyor
6- Oturma şiltesi çok kaliteli ve çıkarılıp yıkanabiliyor
7-Ayak koyma yeri ayarlanıyor
8-ıtme sapının 2 kademesi var ayarlanabiliyor
9- 2 defa katlanıyor ve taşıma sapı ile omuzunuzda taşıyabiliyorsunuz.
10-Tüm tekerleri 360 derece dönüyor ve arka tekerlerde fren sistemi var.
11- Tekerler süsbansiyonlu sürerken zevk alıyorsunuz.,
12-Rengi çok güzel..
13- Fiyatı 220tl.

Hangi modeli acaba?
sorunu geç görmüşüm. chicconun caddy diye modeli fakat senin aldığın gibi özellikleri yoktu zaten tek avantajı baston gibi katlanması ve çok hafif oluşu. kızın 6 ayı geçtiği için tavsiye etmiştim. ,bende chicco bakmaya gittim jane leri daha çok beğendim. benim oğlum tam olarak oturabilse hemen baston puset alıcam

Benim aldığım arabayı mutlaka bir mağazada gör derim. Çok güzeeeeell... Baston gibi.

hayırlı olsun pusetiniz güle güle kullanın inşallah

bende de babymax war baston bebek arabası.çooook memnunum.çok hafif we beni cezbenden tarafı her kademede yatıyo olması we tam yatış pozisyonunun olması.bu yaz için aldım.baston istiyodum hafif olsun diye.çok memnun kaldım öneririm.ben 100 tl ye aldım.yanında yağmurluğunu da werdi adam.bu arada oğlumun park yatağının cibinliği war sineklerden koruması için onu da arabada denedim ona da uyuyo yazın cibinlik de kullanıcam akşamları.eğer cibinliğiniz warsa bu şekilde de değerlendirebilirsiniz.taktım arabasına uydu:)benim ki lacivert renkli.yatma yeri de açık mawi üstüne halkalar war laciwertli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…