- 2 Ocak 2015
- 181
- 19
- 44
-
- Konu Sahibi melek35tuana
Mcrae marka travel sistem bebek arabamizin hiç kullanmadigimiz pusetini satmaya karar verdik.tertemiz kusursuz bir ürün. Resim ile birebir aynı renk model aynısı. Isteyene elimdeki ürünün fotoğrafını çekerim.fiyat 45 tl.
Eki Görüntüle 1542751
Chicco kanguru tertemiz leke dahi yok resim deki ile birebir aynı.ben e.bebekten 99 tl ye aldım ihtiyaç fazlası şuan ve elden çıksın ihtiyacı olanın işine yarasin diye fiyat 50 tl.
Eki Görüntüle 1542754
ayrıca elimde kız bebek için uyku Tulumu, astronot mont ve çeşitli kıyafetler de var hastane çıkış eşyaları falan yani yeni dogandan 7 ayliga kadar çeşitli ve tertemiz giyim eşyaları da var. Ev taşıdığım için resim cekemedim.ama en kisa surede ekliycem
Teşekkür ederim hem ihtiyacı olanın işi gorulsun hem benim işime yarasin dedimÜrünlerinizin fiyatlarıı çok makul tutmuşsunuz. Eğer daha önce almasaydım sizden alırdım. Hayırlı satışlar dilerim.
kanguru ıcın gorusebılırmıyız acabaMcrae marka travel sistem bebek arabamizin hiç kullanmadigimiz pusetini satmaya karar verdik.tertemiz kusursuz bir ürün. Resim ile birebir aynı renk model aynısı. Isteyene elimdeki ürünün fotoğrafını çekerim.fiyat 45 tl.
Eki Görüntüle 1542751
Chicco kanguru tertemiz leke dahi yok resim deki ile birebir aynı.ben e.bebekten 99 tl ye aldım ihtiyaç fazlası şuan ve elden çıksın ihtiyacı olanın işine yarasin diye fiyat 50 tl.
Eki Görüntüle 1542754
ayrıca elimde kız bebek için uyku Tulumu, astronot mont ve çeşitli kıyafetler de var hastane çıkış eşyaları falan yani yeni dogandan 7 ayliga kadar çeşitli ve tertemiz giyim eşyaları da var. Ev taşıdığım için resim cekemedim.ama en kisa surede ekliycem
Tabiki goruselimkanguru ıcın gorusebılırmıyız acaba
Tabiki goruselim
Ana kucagi icin duruyorsa gorusebilir miyizMcrae marka travel sistem bebek arabamizin hiç kullanmadigimiz pusetini satmaya karar verdik.tertemiz kusursuz bir ürün. Resim ile birebir aynı renk model aynısı. Isteyene elimdeki ürünün fotoğrafını çekerim.fiyat 45 tl.
Eki Görüntüle 1542751
Eki Görüntüle 1542754
Hersey duruyor hala ama ben cenazesi olduğu için evimde değilimmerhaba puset duruyorsa göruşebiliriz
evet ikiside duruyor resimleri de eklendiDuruyo mu her ikiside?
Malesef yokBEŞİK var
Mı