_Sabiha Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2014 957 694 25 Mayıs 2016 Konu Sahibi _Sabiha #1 Arkadaşlar bende bacaklarımı temizlerken hem jilet hem ağda kullanıyorum. Fakat illa bir yerlerde tüy kalıyor. Birde sık sık tüyler çıkıyor. Bacaklarımda hiç bir tüy kalmasın, daha uzun sürede tüyler çıksın ve ayaklarım hep ışıldasın güzel görünsün istiyorum. Nasıl tertemiz pürüsüz bacaklara sahip olurum?Var mı güzel tavsiyeleriniz bakımlı bayanlar?Bakım konusunda uzman olan bayanlar?
Arkadaşlar bende bacaklarımı temizlerken hem jilet hem ağda kullanıyorum. Fakat illa bir yerlerde tüy kalıyor. Birde sık sık tüyler çıkıyor. Bacaklarımda hiç bir tüy kalmasın, daha uzun sürede tüyler çıksın ve ayaklarım hep ışıldasın güzel görünsün istiyorum. Nasıl tertemiz pürüsüz bacaklara sahip olurum?Var mı güzel tavsiyeleriniz bakımlı bayanlar?Bakım konusunda uzman olan bayanlar?
Siyah Kugu siyah kugu Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2015 6.643 6.058 25 Mayıs 2016 Konu Sahibi _Sabiha #2 Lazer den başka bilmiyorum takipteyim