pursaklarda surat kargo subesi nerede

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.397
15.714
198
kızlar pursakları bilen orada oturanların yardımına ihtiyacım var surat kargo subesini bulamıyoruz internette gosterilen yerde mng varmıs kargom pursaklar acentede gosteriliyor ama sube yok ortada bilgisi olan varmı

uc harflilerden bahseder gibi yapmayın arkadaslar neyse aklınızdaki soyleyin herkes ogrensin ben bilmiyorum mesela

sosyal medyada sürat kargonun cemaatin olduğunu söyleyenler var, kızlar onu demeye çalışmışlar..

sosyal medyada sürat kargonun cemaatin olduğunu söyleyenler var, kızlar onu demeye çalışmışlar..
zamanlama manidar yazıp arkasını getirmeyerek gereksiz imalarda buluncaklarına acıkca yazsalardı..normalde zaten sevmiyorum su sirketi internet alısverisinde kargo sirketini karsı taraf seciyor

zamanlama manidar yazıp arkasını getirmeyerek gereksiz imalarda buluncaklarına acıkca yazsalardı..normalde zaten sevmiyorum su sirketi internet alısverisinde kargo sirketini karsı taraf seciyor

haklısın, geçen ay bana yanlış gönderilen ürünü süratle yollamak zorunda kaldığım için bin bir küfür ettim.. ups tek sevdiğim ama o da çok tercih edilmiyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…