- 3 Ağustos 2020
- 1.733
- 2.819
- 63
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Aynen canım bence bu şekilde yapalım dediğin gibi yeter ki dualar içten olsunNasıl yapalım o zaman bu sekılde mı devam edelımbna uyar yeterkı dua etmıs olalım bırbırmıze. Persembe den haberleselım o zmn burdan.
Tamam ablacımAynen canım bence bu şekilde yapalım dediğin gibi yeter ki dualar içten olsun❤
Yazacaktım şimdi bende tam.. Evet canm oyle olsun dedıler ben her persembe yazarım dun ki gibi kimler ısterse bırbırımıze dua ederızMorrmeneksee iptal mi oldu canim haftaya kadar olan salavat vs. Bu grupta sadece cuma geceleri mi yapilcak okumalar
Bende katilirim elimden geldiğince eminim duyuluyordur dualarimiz ve kabul olacaktir veya olmasi gereken formda hayatimizda belirecektir bi şekilde toplu duanin gücüne inanıyorumYazacaktım şimdi bende tam.. Evet canm oyle olsun dedıler ben her persembe yazarım dun ki gibi kimler ısterse bırbırımıze dua ederız
Bilmiyorum ama birilerinin bana dua ettıgıni bilmek beni bugun ayrıyeten rahatlattı Allah hepinizden razı olsun
Aynen canımBende katilirim elimden geldiğince eminim duyuluyordur dualarimiz ve kabul olacaktir veya olmasi gereken formda hayatimizda belirecektir bi şekilde toplu duanin gücüne inanıyorum
Kızzzz ben unuttum bugun persembe demi
Ben hastalandım ondan aklıma hıc gelmedi cıdden yoksa gunduzden yazardım ben buraya hadı napıyoruz dıeAynen forumda dolasirken aklima geldi dualar bölümüne girince
Istersen yine listeyi etiketleyelim ama yaz ve bayram oncesi oldugundan mi nedir hareketlilik az gibi buralardaBen hastalandım ondan aklıma hıc gelmedi cıdden yoksa gunduzden yazardım ben buraya hadı napıyoruz dıe
Ee napıyoruz pekı
Tamam canımMorrmeneksee ben katilabilirim bayramin olumsuz etkilerine iyi gelir eminim ama reglim esma zikir yapabilirim
Tamamdir hangi esma olarak ne okuyayim önerin var mi veya gonul ferahligi huzur icin falan bildigin bir esma varmiTamam canımben ıkımıze yasin fılan okurum sende esma cek gonlunden ne koparsa olur mu
Zül celali vel ikram oku ıstersen yada ya mucip hatta bırsey dıımmı kelımei tevhid cek sadece8
Tamamdir hangi esma olarak ne okuyayim önerin var mi veya gonul ferahligi huzur icin falan bildigin bir esma varmi
Tamamdir ortaya karisik basliycam simdiZül celali vel ikram oku ıstersen yada ya mucip hatta bırsey dıımmı kelımei tevhid cek sadecela ilahe illalah çekebildiğin kadar olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?