- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Amin inşallah canimKIZLAR HER BİRİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN BENDE ETTİM DUALARIMIZIALLAH KABUL ETSİN..
HAFTAYA CUMA İSTEYENLERLE BİR DUA BELİRLEYELIM ONU OKUYALIM..
YADA CUMA GUNUNE YETİŞECEK KADAR İSTEYENLERLE 41 ER OLMAK ÜZERE YASİN, FETİH, VAKIA VE 10.000 SALAVAT ŞEKLINDE OKUYUP O GUN HATİM DUASINIDA EDEBİLİRİZ
SADECE BEN VARIM DEMENIZ YETERLİ 3 4 KISI DE OLSAK YAPALIM DIYORUM
Cemoos
humanbeings
Madammor
Ssevincli
M Morlale8
SoLeiL12
namaste21
Diloss1
Tiniminimavihanim
5 528mucizemmm
H M
Canım müsait olsam okumak isterdim Kur'an ama haftaya Cuma anca müsait olurum. Salavat çekersek katılırım amaKIZLAR HER BİRİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN BENDE ETTİM DUALARIMIZIALLAH KABUL ETSİN..
YADA CUMA GUNUNE YETİŞECEK KADAR İSTEYENLERLE 41 ER OLMAK ÜZERE YASİN, FETİH, VAKIA VE 10.000 SALAVAT ŞEKLINDE OKUYUP O GUN HATİM DUASINIDA EDEBİLİRİZ
Cemoos
humanbeings
Madammor
Ssevincli
M Morlale8
SoLeiL12
namaste21
Diloss1
Tiniminimavihanim
5 528mucizemmm
H M
70.000 fatıhaAmin inşallah canimaynen bencede
Evet canım salavatta olabılır kızlar tamam derlerse kararlastıralım. Her hafta yuksek sayıda bırsey hatım edelım listeki kısıler adınaBana kalirsa haftaya Cuma'ya kadar 10.000 Salavat çekelim sayıdan düşerek alalim isteyenlerle tabiki
O gün mu yapilcak peki cnm yani süresi var mi? Duruma göre bende katılmak isterim70.000 fatıha
Veya
70.000 ıhlas
Yada insırah duha suresıde hatim edebiliriz
Evet canim cünkü herkes Kur'an okuyamıyor veya müsait olamiyor bazı zamanlar. Ben müsait oldugum sürece hepsine uyarimEvet canım salavatta olabılır kızlar tamam derlerse kararlastıralım. Her hafta yuksek sayıda bırsey hatım edelım listeki kısıler adına
Yok canım bugunden baslarız haftaya cumaya kadr yetıstırız o gunde hatımimizi ederiz olmazmıO gün mu yapilcak peki cnm yani süresi var mi? Duruma göre bende katılmak isterim
Olur ben varım Kuran-ı Kerim okumaya müsait olduğum süreceKIZLAR HER BİRİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN BENDE ETTİM DUALARIMIZIALLAH KABUL ETSİN..
Cemoos
humanbeings
Madammor
Ssevincli
M Morlale8
SoLeiL12
namaste21
Diloss1
Tiniminimavihanim
5 528mucizemmm
H M
O zaman beni de ekle cnm uyarım herşeyeYok canım bugunden baslarız haftaya cumaya kadr yetıstırız o gunde hatımimizi ederiz olmazmı
1 Yasin süresiKIZLAR LİSTE GÜNCELLENDİ 1 İSİM DAHA EKLENDİ BİLGİNİZE
Kızlar listeyi kapattım.
23.30 -00.00 arası baslayabılırsınız Musaitlık durumunuza gore
Sabah namazıda olabılır dua, kuran, salavat esma secenekleri tamamen kısıye ait..
Önemli olan içtenlikle birbirimizin hacet ve sıkıntıları ıcın dua edip Allaha yönelmek kendınız ıcın nasıl dua edıyorsanız, listedeki kısıler ıcınde o sekılde dua edın
Yarın haberleşelim burdan
Hiç bellı olmaz belkı bu aksam birbirimize edecegımiz dua mucizeler yasatır bıze
Esma olarak ya mucıb okuyabılırsınız
ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR SIMDIDEN
HUŞU ILE GECEN ÇOK GUZEL BIR GECE OLSUN
Morrmeneksee ayşe nur
Cemoos cemile
humanbeings yeter
Madammor Sibel
Madammor sinem
5 528mucizemmmTuğce
Tiniminimavihanim esra
namaste21 nilüfer
Ssevincli ablası Zeynep
Ssevincli kendısi isim yok
Diloss1 isim yok
M Morlale8kezban[/B][/SIZE]
SoLeiL12 Rahime
Tamam canımO zaman beni de ekle cnm uyarım herşeye
Yok kız dur70.000 Salavatı başlatiyorum o zaman almak isteyenler sayidan düserek alsin.
Ben 5.000 aldim Kalan (65.000)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?