- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Kuzum ben giremiyebilirim forma bütün kalbimle herkes için okuyacam rabbim kabul etsin inşallah şu mübarek cuma hayrına herkesin niyetiniKIZLAR BENCE ABDESTLERİMİZİ ALDIKTAN SONRA TENHA BİR YERDE KALBINIZDEN EN ONCE HANGİ DUA GECIYORSA ADETLIYSENIZ ESMA SALAVATTA OLUR TAM BİR TESLİMETLE LİSTEDEKİ ARKADASLARIMIZA GUZELCE RABBİMİZE YÖNELEREK DUA EDELIM
ÖNEMLİ OLAN DA BİRBİRİMİZE NİYET ETMEK DEGIL Mİ ZATEN.
BEN MUSAİTİM YASIN OKURUM MESELA SİZDE ICINIZDEN NE GELIYORSA ONU OKUYUN BENCE OLURMU
Kız girmene gerek yok lısteye eklıyorum yukarıya yazdım gerekeni bak biKuzum ben giremiyebilirim forma bütün kalbimle herkes için okuyacam rabbim kabul etsin inşallah şu mübarek cuma hayrına herkesin niyetini
Allah kabul etsin kizlar inşallah dualarimizda olsun tüm arkadaslarimiz bende giremem ama duamı ederim inşallahKızlar listeyi kapattım..
23.30 -00.00 arası baslayabılırsınız Musaitlık durumunuza gore
Sabah namazıda olabılır dua, kuran, salavat esma secenekleri tamamen kısıye ait..
Önemli olan içtenlikle birbirimizin hacet ve sıkıntıları ıcın dua edip Allaha yönelmek kendınız ıcın nasıl dua edıyorsanız, listedeki kısıler ıcınde o sekılde dua edın
Yarın haberleşelim burdan
Hiç bellı olmaz belkı bu aksam birbirimize edecegımiz dua mucizeler yasatır bıze
Esma olarak ya mucıb okuyabılırsınız
ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR SIMDIDEN
HUŞU ILE GECEN ÇOK GUZEL BIR GECE OLSUN
Morrmeneksee ayşe nur
Cemoos cemile
Madammor Sibel
Madammor sinem
5 528mucizemmmTuğce
Tiniminimavihanim esra
namaste21 nilüfer
Ssevincli ablası
Ssevincli kendısi isim yok
Diloss1 isim yok
Yarın da yazarız onemlı degıl yeterkı dua etmıs olalımAllah kabul etsin kizlar inşallah dualarimizda olsun tüm arkadaslarimiz bende giremem ama duamı ederim inşallah
Tm kuzum çok güzel düşünmussun herkes kendi seçecek içinden gelen duayı yapacakKız girmene gerek yok lısteye eklıyorum yukarıya yazdım gerekeni bak bi
Çok güzel oldu canım herkesin içinden gelen dua esma vs. okuması daha iyi.Kızlar listeyi kapattım..
23.30 -00.00 arası baslayabılırsınız Musaitlık durumunuza gore
Sabah namazıda olabılır dua, kuran, salavat esma secenekleri tamamen kısıye ait..
Önemli olan içtenlikle birbirimizin hacet ve sıkıntıları ıcın dua edip Allaha yönelmek kendınız ıcın nasıl dua edıyorsanız, listedeki kısıler ıcınde o sekılde dua edın
Yarın haberleşelim burdan
Hiç bellı olmaz belkı bu aksam birbirimize edecegımiz dua mucizeler yasatır bıze
Esma olarak ya mucıb okuyabılırsınız
ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR SIMDIDEN
HUŞU ILE GECEN ÇOK GUZEL BIR GECE OLSUN
Morrmeneksee ayşe nur
Cemoos cemile
humanbeings yeter
Madammor Sibel
Madammor sinem
5 528mucizemmmTuğce
Tiniminimavihanim esra
namaste21 nilüfer
Ssevincli ablası Zeynep
Ssevincli kendısi isim yok
Diloss1 isim yok
M Morlale8kezban
Bende ablacımÇok güzel oldu canım herkesin içinden gelen dua esma vs. okuması daha iyi.
Vesile olduğun için sağol canım Allah razı olsun.Çok mutlu oldum.
Aminn cemosum bende şimdi baslayacağım ınsallah cıkabılirsem burdan biHepinizden Allah razı olsun hanımlar
Ben abdestini aldım inşallah uyuyana kadar hepinize dualar okurum.Allah kabul etsin
Hemen eklıyorum abla ısmınıMorrmeneksee Canım ben geç kaldım sanırım ama hepinizin niyetine 1 tane yasin okurum. Rabbim kabul etsin inşallah
Canım Allah razı olsun çok sevindim. Her cuma gecesi yapalım inşallah birbirimize vesile oluruz inşallahHemen eklıyorum abla ısmınıAllah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?