Şampuan ve Saç Kremleri Pureology ürünlerini kullanan var mı?

Hah işte o tam tepeye getirme olayı da sıkıntı saçları hırpalıyorsunuz. Gerçi senin saçlar kısa ama, uzun saç için iyi değil bu. Kafayı köpürtüp, köpüğü uçlara çekin.

Ben banyodan önce boylara ve uçlara yağ sürüyorum biliyorsun, buna rağmen köpük temizlemeye yetiyor. Buradan pay biçin.

tmm kuzum bir ara dikkat ediyordumda yine edeyim bari

Evettt kullanmaya başlayalı 1 ay olduğuna göre yarın Pureology 'i yorumlama vakti geldi

Yarın detaylıca yazacağım...

Yıpranmış saçlar için olanını sipariş verdim ben de şimdi Nasıl memnun kaldınız mı?

Yıpranmış saçlar için olanını sipariş verdim ben de şimdi Nasıl memnun kaldınız mı?

Ben çok memnun kaldım, değiştirmeyi düşünmüyorum. Normalde hangi şampuanı kullanıyordun bilmiyorum ama pureology yapı olarak çok yoğun bir şampuan o yüzden diğer şampuanların yarısı kadar kullanmak lazım en fazla, buna dikkat et ve güle güle kullan.

Bu çok iyi oldu.uzun süredir kaldığım yer her gün değiştiği için düzenli bi şampuab kullanamadım yani genellikle market şampuanları kullandım ama yaz bitiyo brezilya fönü yapayım dedim tekrar e tabi market şampuanlarına veda etmem gerek

Çoğu tavsiyeni takio edip not alıyorum zaten. Ama bunu gözden kaçırmışım geçenlerde gördüm aklıma yattı kılıçbalığı dönüşümlü değil de sadece bu şampuanı kullanıyosa çok sevmiştir dedim ve verdim siparişi

Ben şöyle yapıyorum, Davines Nourushing serisi şampuanla dönüşümlü kullanıyorum ama nasıl...250 ml Pureology'ye başlıyorum ve bitene kadar kullanıyorum. Sonra 250 ml Davines bitirip tekrar Pureology'ye dönüyorum. Sürekli bu şekilde kendi aralarında değiştiriyorum. Aklında olsun Pureology kullanırken araya başka şampuan koymamak gerekiyor çünkü ürünün tedavi edici özelliği var.

Tamamıdr. siparişi sachane den yaptım o yüzden haftaya elime geçer diye düşünüyorum ilk kullanımda yorumumu paylaşırım ben de. :)

Tamamıdr. siparişi sachane den yaptım o yüzden haftaya elime geçer diye düşünüyorum ilk kullanımda yorumumu paylaşırım ben de. :)

Direkt market şampuanından geçiş yaptığın için ilk etapta kafa derinde ince kepeklenme yapabilir, saçların gözüne bir tuhaf görünebilir buna şaşırma

Direkt market şampuanından geçiş yaptığın için ilk etapta kafa derinde ince kepeklenme yapabilir, saçların gözüne bir tuhaf görünebilir buna şaşırma

Saçlarımda kuruluğu arttırmaz ama değil mi? zatrn baya kuru da

Kimse kullanmamış anlaşılan. Mecburen iş başa düştü, şampuan, saç kremi ve saç maskesi sipariş ettim. Gelince paylaşırım.

Pureology Pure Hydrate Kuru Saç İçin Sülfatsız Nem Şampuanı
Pureology Strength Cure Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Maske

Netten buldum ama hangisini önerirsiniz
bi tanıdığımın boyalı saçı çok kuru ve neme ihtiyacı varmış da karar veremedik

Strength Cure Şampuan ve maske :) Bu ürünün nem verme başarısının diğerine göre daha yükske olduğunu gördük.

Strength Cure Şampuan ve maske :) Bu ürünün nem verme başarısının diğerine göre daha yükske olduğunu gördük.
Canım bu maskeyi ya da davines maskeyi taktım ben kafama :) Biraz kırıklarım var hangisini önerirsin?

Ben devam ediyorum canim. Buyuk boyunu almistim çoook uzun sure gidecek gibi Bu bitince yine davinese donecegim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…