- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Kimse kullanmamış anlaşılan. Mecburen iş başa düştü, şampuan, saç kremi ve saç maskesi sipariş ettim. Gelince paylaşırım.
Aaaaaa ne ara sipariş verdin, hiç bahsetmemiştin halbukiDayanamadım dün verdim siparişini :)) yıpranmış saçlar için olanını aldım ben de bakalım ne olacak ayrıca matrix keratindose de aldım :)))
Ya hiç sabirli biri degilim bekle dedin oysaki :)) clinique ve vicy alacaktım ya hani, şampuanimdan sıkıldım iki litre bittiAaaaaa ne ara sipariş verdin, hiç bahsetmemiştin halbuki
Sadece şampuan mı aldın yoksa maske ile beraber mi aldın? Keratindose'un hangisini aldın sprey mi?
Bence seveceksin ve memnun kalacaksın kuzum.
Ya hiç sabirli biri degilim bekle dedin oysaki :)) clinique ve vicy alacaktım ya hani, şampuanimdan sıkıldım iki litre bittie şeytanda girdi kanıma :))) pureology yazdım google amcaya bir baktım kılıç zaten konu açmış :))) alıverdim. Her ikisinin de sadece şampuanını aldım kuzum. Bir de tatildesin ya kıyıpta yazamıyorum :))
Keşke Pureology Strength Cure maskesini de alsaydın kuzum nemlendirme konusunda çok başarılı buldum ben. İkisini kür olarak kullanırdın.Ben dönüşümlü olarak kullanıyorum şampuanları biliyorsun, ama bu sefer Pureology 'i bitene kadar tek başına kullanacağım.
250 ml olduğu için ben çabuk biter diye düşünmüştüm ama resmen fındık kadar kullanıyorum ve yetiyor bu yüzden muhtemelen yaz sonuna kadar benimle
Bu hafta blogda yazısını yazmayı planlıyorumdum, senin de tecrübe etmen iyi olacak.
Kuzum sen fındık kadar kullanıyorsan benim ceviz kadar kullanmam gerek
İstersen bir hafta daha ertele blogda paylaşmayı ben de bir kullanayım ne dersin. Dün senin c vitaminini, vichy aldım dermomarket diye bir siteden ve acil kurtarma kürünü aldım bir de babek badem sütünü markafoniden. bugün de pureology nin kürünü alıcam yine saçhaneden. daha da almam bir şey battım
Anam 109 tl. Şuan için bu hiç olmadı kuzum. Madem şampuanla kullanılması daha faydalı ben bekletsem mi ki şampuanını. Bu kürü aldığım zaman kullansam hem kürü hem şampuanı ne diyorsun. Bu ay fazla oldu biraz bana :) Olmadı sen yaz bloğuna bekleme beni ne dersin
Bu arada saçhanedeki sevgili saçdoktorcum şunu önermiş
http://kadinlarkulubu.com/loreal-intense-repair-kuru-sac-maskesi-200-ml.html
Herkes yazıyor, ve hemen cvp veriyor doktorcum da, deneyiverdim ben de :))
Ama bizim ürünlerimiz 10 numara 5 yıldız değil mi kılıçbalıkımm :)))
Hep uç hep uç, Allahtan sayende hindistan cevisi yağını aldım da diplere de birşeyler sürme şansım var artık
Seviyorum seni kılıç :*
Ne paylaşmışım yahu :)
http://kadinlarkulubu.com/loreal-intense-repair-kuru-sac-maskesi-200-ml.html
bu olacak
Allah allah yine aynı link :S
Loreal Intense Repair Kuru Saç Maskesi 200ml bunu önermiş. Niye linki paylaşınca KK çıkıyor anlayamadım kuzum.
Millet reklam yapmasın diye doğrudan link eklemek yasaklandı kuzum. İsabet oldu...
Kılıç almayı çok istiyorum da sanırım cidden bir müddet alamıcam.
Markafonideki hamiltonda da gözüm kaldı zatenneredeyse 800 tl harcama yaptım yav
Totalde böyle bir rakamın ortaya çıkmasına şaşırmadım
İyi açıdan bakarsak, uzun müddet yeni bir şey almana gerek kalmayacak. Ben kendimi böyle teselli ediyorum.
En azından doğru ürünler seçtik sana... İtiraf et saçlarında hiç kuruluk kaldı mı?
Kuzum yokk O meblanın yarısıdir bizimkiler. Onun dışında parfüm bilmem ne de aldım kozmetige Verdigim toplam o :))) elime geliyor saçım kuzum daha da iyi olacak sayende :))) ne isterim daha. Hamiltonla maskeyi de alayım bir de saç derisi için bir urün alırsam daha da dururum :)
Bu arada matrix, purelog ve cliniq geldi bugünnnn :)))
Kuzum saç derisi için Hindistan cevizi yağı aldın ya, yetmez mi
Sen yeter diyosan başım gözüm üstüne :))
keratindose almakla iyi uapmışsın ben acayip memnunum o şampuandanKuzum yokk O meblanın yarısıdir bizimkiler. Onun dışında parfüm bilmem ne de aldım kozmetige Verdigim toplam o :))) elime geliyor saçım kuzum daha da iyi olacak sayende :))) ne isterim daha. Hamiltonla maskeyi de alayım bir de saç derisi için bir urün alırsam daha da dururum :)
Bu arada matrix, purelog ve cliniq geldi bugünnnn :)))