puregon pen iğne kullananlar süreçlerini buraya yazabilirler mi ?

pembeseverim

Güneş Gibi Doğdun Evimize
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
99
47
23
Merhabalar 2 ay klomen tedavisi süreci gelisemeyen yumurtalıklarım icin dün puregon pen 300 lullanmaya basladim. Ilk igneyi doktor göstererek uyguladı. Kullananlar nasil sonuclar elde ettiler?Buraya yazarlarsa çok mutlu olurum.
Teşekkürler . . . 💖

merhaba pembeseverim buraya kimse yazmamış. ben de yeni başladım puregona. ilk defa kullanıcam. sen tecrubelerini yazarmısın lutfen

Rabbim çok büyük benim iki gun geçti bu sabah test yaptim ve hamileyim.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum.

Benim 3. Kullanisim canım 100ml vurdu eşim . 25 ekimde catlatma iğnesi vuruldum.ve cok şükür hamileyim. Rabbim herseke nasip etsin
Maşallah sağlıkla doğurursun inşallah..
Benim ve eşimin sorunu yok. İlaçsız da yumurtam oluşup gelişiyor.Fakat 2 yıla yakın oldu bebek bekleyişimiz. Önce klomenle başladık tutmadı. Şimdi puregona geçtik. En ufak ilaca hemen tepki veriyor benim yumurtalar. O yüzden 37.5 la başlattı doktorum. Cumartesi günü başladık. Bugün 4. gün.Cumartesi kontrol var.Allahtan hayırlısını diliyorum.

Amin canım inşallah .
Dua et canım bol bol. Bu benim 2 klomenden sonra 3. Puregon denemem. Rabbim simdi nasip etti. Çok sukur. Rabbim size de nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…