- 14 Şubat 2010
- 1.586
- 15
-
- Konu Sahibi pinktomato
ne zamandır kullanıyorsun tatlım ben daha yenı aldıgım ıcın anlamadım bırsey henuzben de pure beauty'nin jasmine water BB cream ve siyah inci göz çevresi kremini kullanıyorum , ikisi de fiyatlarına göre çok başarılı ürünler..
ne zamandır kullanıyorsun tatlım ben daha yenı aldıgım ıcın anlamadım bırsey henuz
bb kremı bugun kullandım ve cok memnun kaldım bende.super brıghtenıng tonıkte hosuma gıttı ılk gozlemım olarak ama goz cevresı ıcın henuz bırsey anlayamadım.benım goz cevrem cok kurudur sankı yeterlı gelmedı ama kullandıkca daha ıyı anlarım.yormların ıcın tesekkur ederım tatlımbenim de çok zaman olmadı ürünleri alalı ama özellikle bb kreminden memnun kaldım , internetten üzerinde bariz ingilizce hataları olan sahte -uygun ve ünlü- bb krem alıp cildimi bozacağıma, deneyerek orjinalini almak daha mantıklı geldi , iyi ki de almışım ..
göz çevresi kremi de nemlendirdi , ama ince çizgileri veya kaz ayaklarını giderdi mi hayır..en azından gözle görülür bir değişme yok.. ama şu da var ben yves saint laurent de denedim onda da bir değişiklik olmadı, kalıcı değişiklik beklenmesi mümkün değil zaten.. insanın doğası deyip kabullenmek lazım.. ben zaten daha çok bakım amaçlı aldım siyah inci göz kremini , fiyatına göre nemlendirmesi de gayet güzel..
canım cok fonksıyonlu olması memnunıyet yaratan.hem hafıf bır fondoten hem 30 faktorlu gunes koruyucu hemde nemlendırıcı o yuzden hepsını katman katman surmeden tek bır urunle saglmıs oluyorsundün watsonsa gittim bb kremi denemek için orda denedim bana pek farklı gelmedi benim zaten cildim pek sorunlu değil ama çok bi değişim olmadı forumlarda çok okuyorum herkes çok memnun acaba benmi anlamadım
Bende super brightening serisinin toniğini aldım çok fazla kullanamadım,cildim karma sivilce yaptı bende.
dün watsonsa gittim bb kremi denemek için orda denedim bana pek farklı gelmedi benim zaten cildim pek sorunlu değil ama çok bi değişim olmadı forumlarda çok okuyorum herkes çok memnun acaba benmi anlamadım
canım cok fonksıyonlu olması memnunıyet yaratan.hem hafıf bır fondoten hem 30 faktorlu gunes koruyucu hemde nemlendırıcı o yuzden hepsını katman katman surmeden tek bır urunle saglmıs oluyorsun
bb kremi bende kullandım ve hiç memnun kalmadım zaten benim yüzümün tonuylada uymuyor...
watsons yeni bb krem cıkarmıs iki farklı tonu var ama ben garnierinkini almayı düşünüyorum...
Nar özlü seriyi kullandım, temizleme losyonu, 2si bir arada peelingi... İlk aldığım dönem bir heves düzenli bir ay kadar kullandım. O dönem lancome alan bir arkadaşımdan daha hızlı toparlandı cildim. ancak ikinci ay salıverdim. o zaman da pek bir faydası olmuyor ne yazık ki.
bb kremi de aldım. fakat gerektiği gibi kullanamadığımı düşünüyorum. yüzünüze rahatsızlık veren bir tabaka gibi durmuyor. cilt kusurlarınız azsa ve cildinizin tonu uygunsa alın derim.