- 21 Nisan 2010
- 2.117
- 8
- 116
- Konu Sahibi pinktomato
-
Pure beauty siyah inci göz kremi kabusum oldu...
Resmen gözümün altından şişmeye başladı gözüm ve kapandı. bir kaç gün de ara ara şişmeler oldu. çok kötüydü çok.. attım hemen asla yaklaşmam bi daha pure beauty nin. şimdi sebamed göz kremi kullanıyorum ii geldi
bb kremini almayı düşünüyorum ama tek renkmiş sanırım
ben esmerim bana olur mu
jasmin water bb krem daha koyu , soothing daha açık ama maalesef tek renkler , uyum sağlıyorlar ten rengine..
sana tavsiyem gittiğin watsons'ta mutlaka tester'ını çenende dene,boynunla arada renk farkı olmasın.. silmeden başka mağazaları falan gez,bir süre geçsin öyle karar ver..
sevgiler
Merhabalar misshaya ulasamadigim icin bende pure beauty almaya karar verdim ama ne aksiliktir ki watsons magazalarinin stoklarinda bile tukenmis siparis bekleniyormus! Haftaya elime ulasir umarim mesajlari okudukca heyecanlandim bende biran once kavusmak istiyorum kremime
ben de merak ettiğim için hassas ciltler için olan bb keremini ve yüz maskesini aldım. şunu diyebilirim ki bb kremi harika tam cildime oturdu ve yüzüme bir aydınlık verdi. 2 gündür herkez ne kadar canlı görünüyorsun diyor :) diğer aldığım maske ise müthişti. 20 dk yüzünde tutuyorsun ve atıyorsun yüzüm iki gündür yumuşacık ve benim alnım çok dökülür o bile gitti. kesinlikle tüm ürünlerini denemeyi dülünüyorum. fiyatlarda harika iki ürüne 24 tl gibi bir fiyat ödedim :)
selam bahsettıgınız kremın markası pure beauty mı bende merak edıyorum onu cıldım cok kuru bırde renk tonları nasıl kac rengı var ben bugday tenlıyım bırde maskenın tam adını yazarmısınız..ıkısının fıyatımı 24 tl cok ucuz...
Cnm hangi ürününü kullanıyorsun?Ben kullanıyorum çokta memnunum hatta ev arkadaşım cildine ne yaptın bir duruluk var sanki dedi :) henüz 1 hafta olmasına rağmen memnun kaldım
Bak şimdi yaa :) bu yorumun üstüne nasıl bekleyeyim stokların azalmasını :)pure beauty geoaqua göz kremini aldım. bugün 2. sürüşüm ve göz altı morlukları resmen azaldı, torbalar yok oldu. aynaya bakıp bakıp duruyorum. çok mutluyum. kullandığım hiçbir üründen bu kadar memnun kalmamıştım ve hepsi de pahalı ürünlerdi. duymayan kalmasın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?