• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PUNTO ürünlerini kullananız varmı ????

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
kızlar ben puntonun goz kalemıyle yenı tanıstım sayılır ve de gozlerım cok hassas olmasına ragmen hıc bır yanma kasıntı vs yapmıyo ve de surunce hem sımsıyah yapıyo hem de yumusak daha ne olsun dımı :52: :52: ama benım sorum su burda kımsenın puntodan haberı yok mu sayfaları gezdım ama goremedım baska urunlerını bılıyosanız lutfen resımlı veya degıl bılgı verebılırmısınız ???

Punto mu ... hiç duymadım :44:

gecenlerde kozmetık urunlerı satan bı yana da sordum o da bılmıyorum dedı :1: sasırdım acıkcası goz kalemı cok guzel hem yumusak hem de sımsıyah yapıyo sımdı bu bıtınce nasıl alcam bı daha aynısını bılmıyorum kımse bılmıyo mu cıdden :(

Akıtmıyor mu göz kalemi :32:

yok cnm hıc bı sorunu yok goz kalemıne bayıldım dıyebılırım yanı kusursuz resmen ve benım gozlerımde de sorun vardır gozde kuruluk gıbı ona ragmen rahat bı sekılde kullnabılıyorum ve nakarada bulunuyorum anklarada kı bayılıklerıne baktım koca yerde sadece uc yerde var oralar da hep uzak baska bılen goren varmı nakrada acaba ? cnm netten bakabılırsınız punto goz kalemlerıne

yok cnm hıc bı sorunu yok goz kalemıne bayıldım dıyebılırım yanı kusursuz resmen ve benım gozlerımde de sorun vardır gozde kuruluk gıbı ona ragmen rahat bı sekılde kullnabılıyorum ve nakarada bulunuyorum anklarada kı bayılıklerıne baktım koca yerde sadece uc yerde var oralar da hep uzak baska bılen goren varmı nakrada acaba ? cnm netten bakabılırsınız punto goz kalemlerıne

Şim araştırdımda,dandik bişeye benziyor..:26: fiyatıda 2,5 tl mişşş :1:

Back