Çocuk Hastalıkları Pulmoner stenoz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
31
2
46
Kayseri
merhaba arkadaşlar,bebeğimde pulmoner stenoz rahatsızlığı var akciğere giren arterde darlık var,henüz hafif olduğunu söylediler ama artarsa balonla genişletileceğini söylediler bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim,herkese sağlıklı günler

Geçmiş olsun.Konunuzu Pediyatriye taşıdım.Bilginize..

merhaba dta,
benim oğluma da pulmoner stenoz teşhisi kondu.
senin bebeğindeki durum ne aşamada. müdahale yapıldı mı?
bilgi verirsen sevinirim. teşekkürler.

hala takip ediliyor basınç değeerleri çok değişmedi 1 yıl içinde,zamnla ne olur bilmiyoruz,doktor şikayet olup olmamasıda çok önemli dedi şimdilik bi problem yok gibi.bende kabullendim bu durumu kardioloji polikliniğinin fanatiği olduk ama buna da şükür,sizin değerleriniz nedir bebek kaç aylık,çok geçmiş olsun

benim bebeğim de ciddi pulmoner stenoz teşhisiyle 18 günlükken anjiyo oldu.şuan 3 aylık.

İyi günler .. benim kızımda da aynı rahatsızlık vardı izmir de Prof Dr. Ertürk Levent balonla tedavi etti. Kızım su an 3 yasına bastı ve çok saglıklı...
İzmir de iseniz mutlaka tavsiye ederimm. Kendisi bu konuda çok iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…