- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
Canım sürtünme filan sağlıklı şeyler değil kendi tercihinse bize laf düşmez ama sevgilinin gönlü olsun diye yapıyorsan hata ediyorsun. İlerde cinsel hayatını ciddi anlamda etkileyebilir. Cinsel işlev bozuklukları yaşayabilirsin gerek var mı sence? Ayrıca karşındaki erkeğe ne kadar güveniyorsun? Benim üniversiteden bi arkadaşımın başına geldi, erkek arkadaşını kırmak istemedi, senin gibiydi. Sonra küçük bir kaza olmuş. Dr Dr gezdi kızlık zarın zedelenmiş demiş doktorlar. Kız kendini yedi bitirdi gözünde yaş kalmadı. O yüzden sonucunu göze alamıyorsan sen de bu işlere asla girişme derim.Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bu konuda yargılayacak arkadaşlar varsa onların yazmasına gerek yok.Çünlü benim için önemli bir konu bu.Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz.Ve sürtünme yolu ile birlikte oluyoruz.Ben evli olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum.Sürtünme yolu ile zarın bozulma ihtimali var mıdır?Bir de bozulma esnasında nasıl bir değişim meydana gelmektedir fizyolojik olarak bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.