• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaret...

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bu konuda yargılayacak arkadaşlar varsa onların yazmasına gerek yok.Çünlü benim için önemli bir konu bu.Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz.Ve sürtünme yolu ile birlikte oluyoruz.Ben evli olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum.Sürtünme yolu ile zarın bozulma ihtimali var mıdır?Bir de bozulma esnasında nasıl bir değişim meydana gelmektedir fizyolojik olarak bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Iliski turlerini biliyosun da bekaretin nasil bozuldugunu mu bilmiyosun?? Bana gercekci gelmedi konu..

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bu konuda yargılayacak arkadaşlar varsa onların yazmasına gerek yok.Çünlü benim için önemli bir konu bu.Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz.Ve sürtünme yolu ile birlikte oluyoruz.Ben evli olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum.Sürtünme yolu ile zarın bozulma ihtimali var mıdır?Bir de bozulma esnasında nasıl bir değişim meydana gelmektedir fizyolojik olarak bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
hamile kalabilirsin dikkatli ol.
bu daha büyük risk senin için.

sürtünme ile zarı bozulan! (sizin tabirinizle) duymadım ama hamile kalan var.

ilişki yaşayacaksanız neden adam akıllı yaşamıyorsunuz? sürtünmeye ne gerek var? zarın bozulup bozulmaması bu kadar mı önemli? yada siz şimdi cidden bakire olduğunuzu mu sanıyorsunuz?

gerçi yurdum erkeğine senin gibisi lazım, sürtünün bol bol , boşverin ya kime acıyoruz zar diye kadın öldüren yurdum erkeğine mi! bu erkeklerin sonucusun sen ve benzer düşüncede olan bütün hemcinslerim...:KK51:

sürtünme ile zar bozulmaz

Her anlamda birleşmenin olduğu sadece zarın önemsediği bir zihniyete lanet olsun
Konu sahibi bu size değil sizi bu hallere düşüren bozuk ahlaki anlayışa
Genç kızlarımız da bu bozuk ahlaki anlayışa teslim olup sürmesine çanak tutuyorlarsa, genç kızlarımıza da yazıklar olsun

Ya mide bulandırıcı olan senin hareketin bence sürtün sürtün vay sonra nasıl bakire kalican diye buralarda konular aç.

Çatir çatır sevistim desen daha iyi. O konuda özgürsün. Seni sürtünmeye zorlayan yok, sevişen sevisiyo arkadas.

Sen şimdi erkek arkadaşınla surtunup surtunup bakire olarak evlenmeyi mı planlıyorsun? İşte bu mide bulandırıcı olan. Senin zihniyetin yani.
Agzına saglık

Nedir bu sürtünme merakı? madem bir ilişki yaşıyorsun arkasında duracağın şekilde yaşa ki böyle ödün kopmasın !!!

Back