• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pufpuff'un 1,5 yıllık salonuna buyrun...

salon takımınızı çok begendim.nerden aldınız acaba? koltuklar sanırım tepeden.

salon takımınızı çok begendim.nerden aldınız acaba? koltuklar sanırım tepeden.

hemen hemen evimdeki bütün mobilyalar "çamlıca mobilyacılar sitesi - gizem mobilya" dan cnm..herşeyi ordan beğendim :1:

çok güzel canım Allah huzurla,mutlulukla,bebekle doldursun içini inşallah :)

Vitrin falan yok değil mi..ne güzel dünyanın en gereksiz şeyi gümüşlükmüş, vitrinmiş.. :120:
Çok hoş güle güle oturun

Vitrin falan yok değil mi..ne güzel dünyanın en gereksiz şeyi gümüşlükmüş, vitrinmiş.. :120:
Çok hoş güle güle oturun

Evet vitrin yok,bende sevmiyorum..o yüzden istemedim :34: teşekkür ederim bu arada,sağolasın :34:

Evet vitrin yok,bende sevmiyorum..o yüzden istemedim :34: teşekkür ederim bu arada,sağolasın :34:

Aaay ne kadar doğru bir seçim yapmışssın, keşke bende öyle yapsaydımm.. Öyle takımı alıverdik..
Salak saçma şeylerle doldurmak zorunda kaldım içini..
Neyse bir süre sonra alamam anlamına gelmiyor bu :1:

Aaay ne kadar doğru bir seçim yapmışssın, keşke bende öyle yapsaydımm.. Öyle takımı alıverdik..
Salak saçma şeylerle doldurmak zorunda kaldım içini..
Neyse bir süre sonra alamam anlamına gelmiyor bu :1:

eeeeh yanii..değiştirirsin atarsın satarsın verirsin bişey yaparsın :34: biz istedikten sonra yaparız merak etme heheheh
ama belki güzel duruyordur kız,bazıları modern ve şık oluyo :34:

canım halına,oturma grubuna ve tv ünitene bayıldımm.
ama danteller ve çiçek gözü çok yoruyo ya:20::20:
dantel yerinde modern örtüler var onu kullanabilirsin..
çiçeği de girişe falan koy bence..
yada yatak odana:34::34:
ama çok şirin görünüyo salonun:21::21:

çok beğendim yakında ev dizicek biri olarak fikir sahibi oldum açık renkten korkmama rağmen bu görüntü ikna edici...

çok beğendim yakında ev dizicek biri olarak fikir sahibi oldum açık renkten korkmama rağmen bu görüntü ikna edici...

biz günlük olarak salonda oturmuyoruz cnm,açık renk ama bi leke bile yok daha o yüzden..misafir gelirse ya da oturma odasına sığmazsak salona geçiyoruz :34: ama bende seviyorum bu renkleri..görür görmez başka takıma bakmamıştım..

canım halına,oturma grubuna ve tv ünitene bayıldımm.
ama danteller ve çiçek gözü çok yoruyo ya:20::20:
dantel yerinde modern örtüler var onu kullanabilirsin..
çiçeği de girişe falan koy bence..
yada yatak odana:34::34:
ama çok şirin görünüyo salonun:21::21:

sağol şekerim :21:
dantelleri kısmetse yakında kaldırıp modern örtülere geçicem inş :34: heheheh

salonunuzu çok beğendim , güle güle oturun inşallah.Ben sizden bir konuda fikir almak istiyorum, salonunuzdaki halının aynısını yatak odasına almayı düşünüyorum hatta KK üyelerinin beğenisine de sunmuştum (halılar... bölümünde) temizliğinde bir sorun oluyormu kıl,tüy gibi şeyleri topluyor mu kısaca halınızdan memnunmusunuz ??? Bu konuda beni aydılatırsanız sevinirim.iyi günler...

Back
X