- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
cnm maşallah 1,5 senelik ev gibi durmuyo bayıldım salonuna koltuk takımlarımız benziyor ben kırlentlerini ve berjerlerini renkli yaptıracam![]()
aaaaay çok mersiiiiiiiiiii teşekkürler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm maşallah 1,5 senelik ev gibi durmuyo bayıldım salonuna koltuk takımlarımız benziyor ben kırlentlerini ve berjerlerini renkli yaptıracam![]()
merhaba canım yemek odanı ve orta sehpanı hangi mobilya markasından aldın.çok hoşmuşş
Salonunu çok beğendim canım iyi günlerde kullan sadece birkaç önerim olacak belki dediklerimi başkalarıda demiştir ama okumadım yazılanları tekrar olabilir.öncelikle modern salonuna dantel olmamış.dantel dediğin ilk 6 ay anne hatırına serilir:) daha modern örtüler güzel olur.yapay çiçek sehpanın üstüne olmamış.zaten yapay çiçek sevmemde bende bazı mecburiyetlerden evimde 2 tane bulunuyor.ama atmam an meselesi.gerçek çiçeği çok severim o nedenle evimde hep bulunur.bide tv üniten çok güzel daha güzel aksesuarlarla çok hoş gösterebilirsin daha salona uygun az ve öz.mutlulukla otur diğer odalarınıda bekliyorum.
baktım baktım özendim...
sonunda bende eklemeye karar verdim![]()
işte sevgili kk'daşlarım benim 1,5 yıllık salonum...
Eki Görüntüle 612334 Eki Görüntüle 612349 Eki Görüntüle 612348 Eki Görüntüle 612347 Eki Görüntüle 612345 Eki Görüntüle 612344 Eki Görüntüle 612346 Eki Görüntüle 612340 Eki Görüntüle 612339 Eki Görüntüle 612338 Eki Görüntüle 612350
tatlım salanun gayet hoş. Allah güle güle oturmayı nasip etsin. dikkatimi çekti dantel örtün aynı benim oturma odası dantelimden. annem örmüştü benimkini . :)
aynı dantelden bende de vaar![]()
canım mobilyaların halın çok hoş bende dantele ve o yapma çiçeklere takıldım kızma ama bence kaldırsan çok güzel olur
baktım baktım özendim...
sonunda bende eklemeye karar verdim![]()
işte sevgili kk'daşlarım benim 1,5 yıllık salonum...
Eki Görüntüle 612334 Eki Görüntüle 612349 Eki Görüntüle 612348 Eki Görüntüle 612347 Eki Görüntüle 612345 Eki Görüntüle 612344 Eki Görüntüle 612346 Eki Görüntüle 612340 Eki Görüntüle 612339 Eki Görüntüle 612338 Eki Görüntüle 612350
inşallah bebişin olurda o salonda ne dantelin ne süs eşyan kalır![]()
amiiinnn
benim de ama :))
ayyyy çokkkk güzell :))))))))
Allah mutlu huzurlu içinde oturmayı nasip etsin inş :)
eşyalarınız güle güle kullanın, huzurla oturun..
ama çok mu renksiz sanki..neden biraz renk katmıyorsunuz salonunuza, bence çok güzel olur..![]()
güzel günlerde oturun çok iç açıcı hoş bir salon..güle güle eskitin inşaallah...
![]()
normalde ben çok renkli,cıvıl cıvıl bi insanım..belki biçok kişinin kullanmam dediği renkleri severim..en başıda sarı çekerevimde de bu kişiliğimi yansıtırdım aslında ama eşim biraz sadelikten yana malesef.çok istesem bişey demez heralde ama bende ortak kullanım alanı olduğundan pek ısrar etmedim..
belki zamanla ve sıkıldıkça ısrarlarım boy gösterir
bu arada tşk ederim,sağol![]()
evet sarı ilginç bir renk genelde evde tercih edilmez..
dün bloguma bir halı örneği koymuştum, orada sizin koltuklara benzer bir krem, gri ve limon sarısı çok güzel duruyordu..gri ile sarıyı beğenirim hep ama kremi hiç düşünmemiştim..
sizin evinize de yakışır sanırım..
sevgiler:)