• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pufpuff'un 1,5 yıllık salonuna buyrun...

cnm maşallah 1,5 senelik ev gibi durmuyo bayıldım salonuna koltuk takımlarımız benziyor ben kırlentlerini ve berjerlerini renkli yaptıracam:16:

aaaaay çok mersiiiiiiiiiii teşekkürler :16: renklide güzel olur bence :34:

merhaba canım yemek odanı ve orta sehpanı hangi mobilya markasından aldın.çok hoşmuşş

Salonunu çok beğendim canım iyi günlerde kullan sadece birkaç önerim olacak belki dediklerimi başkalarıda demiştir ama okumadım yazılanları tekrar olabilir.öncelikle modern salonuna dantel olmamış.dantel dediğin ilk 6 ay anne hatırına serilir:) daha modern örtüler güzel olur.yapay çiçek sehpanın üstüne olmamış.zaten yapay çiçek sevmemde bende bazı mecburiyetlerden evimde 2 tane bulunuyor.ama atmam an meselesi.gerçek çiçeği çok severim o nedenle evimde hep bulunur.bide tv üniten çok güzel daha güzel aksesuarlarla çok hoş gösterebilirsin daha salona uygun az ve öz.mutlulukla otur diğer odalarınıda bekliyorum.

merhaba canım yemek odanı ve orta sehpanı hangi mobilya markasından aldın.çok hoşmuşş

bütün mobilyalarım çamlıca mobilyacılar sitesi, gizem mobilyadan canım..

Salonunu çok beğendim canım iyi günlerde kullan sadece birkaç önerim olacak belki dediklerimi başkalarıda demiştir ama okumadım yazılanları tekrar olabilir.öncelikle modern salonuna dantel olmamış.dantel dediğin ilk 6 ay anne hatırına serilir:) daha modern örtüler güzel olur.yapay çiçek sehpanın üstüne olmamış.zaten yapay çiçek sevmemde bende bazı mecburiyetlerden evimde 2 tane bulunuyor.ama atmam an meselesi.gerçek çiçeği çok severim o nedenle evimde hep bulunur.bide tv üniten çok güzel daha güzel aksesuarlarla çok hoş gösterebilirsin daha salona uygun az ve öz.mutlulukla otur diğer odalarınıda bekliyorum.

evet biçok kişinin söyledikleri detay bunlar :1: ve aynen dediğin gibi yeni evlisin,misafirler gelsin gitsin kaldırırsın dediler zorla koydurttular bana (özellikle anneannem) kaldı öyle..oysa şu an sorsan bende hiç sevmem derim dantel :1: çiçek yapay ama beni isteme günü gelen çiçek o..o yüzden atamadım :17:

tatlım salanun gayet hoş. Allah güle güle oturmayı nasip etsin. dikkatimi çekti dantel örtün aynı benim oturma odası dantelimden. annem örmüştü benimkini . :)

canım mobilyaların halın çok hoş bende dantele ve o yapma çiçeklere takıldım kızma ama bence kaldırsan çok güzel olur

canım mobilyaların halın çok hoş bende dantele ve o yapma çiçeklere takıldım kızma ama bence kaldırsan çok güzel olur

yok canım yaaa niye kızayım :34: danteller ilk 1 ay kalcak diye konuldu ve kaldı öyle..ne modern bi örtü almaya gittim nede bu aklıma geldi :1: yapma çiçekte atmaya kıyamıyorum,istemeye geldikleri gün getirmişlerdi çünkü..

inşallah bebişin olurda o salonda ne dantelin ne süs eşyan kalır :9:
amiiinnn
benim de ama :))

ayyyy çokkkk güzell :))))))))
Allah mutlu huzurlu içinde oturmayı nasip etsin inş :)

eşyalarınız güle güle kullanın, huzurla oturun..
ama çok mu renksiz sanki..neden biraz renk katmıyorsunuz salonunuza, bence çok güzel olur..:31:

eşyalarınız güle güle kullanın, huzurla oturun..
ama çok mu renksiz sanki..neden biraz renk katmıyorsunuz salonunuza, bence çok güzel olur..:31:

normalde ben çok renkli,cıvıl cıvıl bi insanım..belki biçok kişinin kullanmam dediği renkleri severim..en başıda sarı çeker :34: evimde de bu kişiliğimi yansıtırdım aslında ama eşim biraz sadelikten yana malesef.çok istesem bişey demez heralde ama bende ortak kullanım alanı olduğundan pek ısrar etmedim..
belki zamanla ve sıkıldıkça ısrarlarım boy gösterir :1:

bu arada tşk ederim,sağol :34:

normalde ben çok renkli,cıvıl cıvıl bi insanım..belki biçok kişinin kullanmam dediği renkleri severim..en başıda sarı çeker :34: evimde de bu kişiliğimi yansıtırdım aslında ama eşim biraz sadelikten yana malesef.çok istesem bişey demez heralde ama bende ortak kullanım alanı olduğundan pek ısrar etmedim..
belki zamanla ve sıkıldıkça ısrarlarım boy gösterir :1:

bu arada tşk ederim,sağol :34:

evet sarı ilginç bir renk genelde evde tercih edilmez..
dün bloguma bir halı örneği koymuştum, orada sizin koltuklara benzer bir krem, gri ve limon sarısı çok güzel duruyordu..gri ile sarıyı beğenirim hep ama kremi hiç düşünmemiştim..
sizin evinize de yakışır sanırım..
sevgiler:)

evet sarı ilginç bir renk genelde evde tercih edilmez..
dün bloguma bir halı örneği koymuştum, orada sizin koltuklara benzer bir krem, gri ve limon sarısı çok güzel duruyordu..gri ile sarıyı beğenirim hep ama kremi hiç düşünmemiştim..
sizin evinize de yakışır sanırım..
sevgiler:)

sırf sarı ya da her şey sarı olmaz tabi çocuk odası gibi :1:
dediğin gibi sarıyı uygun renklerle birleştirmek,hareket katmak demek istediğim..
siyah sarı olur,gri sarı olur..dener ona göre yapardım bana kalsa :27:
teşekkürler fikirler için,mersi :16:

Back
X