• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pufpuff'un 1,5 yıllık salonuna buyrun...

salonunuzu çok beğendim , güle güle oturun inşallah.Ben sizden bir konuda fikir almak istiyorum, salonunuzdaki halının aynısını yatak odasına almayı düşünüyorum hatta KK üyelerinin beğenisine de sunmuştum (halılar... bölümünde) temizliğinde bir sorun oluyormu kıl,tüy gibi şeyleri topluyor mu kısaca halınızdan memnunmusunuz ??? Bu konuda beni aydılatırsanız sevinirim.iyi günler...

bende halıyı çook beğenerek almıştım..hiçbi problemim sorunum yok ben çok memnunum canım..sadece ilk alındığı için yeni olduğundan olsa gerek,bikaç süpürmede acaip toz çıkardı tüy çıkardı makinr çabuk doluyordu,sonra azaldı şimdi normal..tavsiye ederim yani :34:

bu arada sağol,teşekkürler canım
:nazar:

Senin salonunu sevsinler :16: Daima mutlu mesut,tatlı ,bal,şeker şerbet tadında oturmayı nasip etsin Rabbim sana.
heart.gif

güle güle oturun salonunuz çok hoş fakat bende diğer arkadaşlar gibi 2 noktaya takıldım 1. danteller hiç olmamış hazır salon takımları oluyo ya öyle daha güzel olur bence
2.çiçekler onların tülleri varya onu çıkarsanız inanın çok farklı oluyo benimde söz ve isteme çiçeklerim duruyo salonumda hemde çok güzel görünüyo size tavsyem beyaz olan çiçeğin tülünü çıkarıp cam vazoya koyun benim çiçeğimde aynısı ama çok farklı duruyo vazosundan dolayı resim ekleyebilirsem eklicem

bu arada halılarımızda benziyor aynı renk benim ki royal asus simli ,ama koruyup kollamak zor oluyo sizede kolya gelsin diyorum:9
çiçeklerimin resmi ekliyorum belki vazosunu değiştirme fikrine yardımcı olur $IMG_3048.webp$IMG_3049.webp$IMG_3050.webp$IMG_3051.webp

Çok güzel eşyaların Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah :16:

güle güle oturun salonunuz çok hoş fakat bende diğer arkadaşlar gibi 2 noktaya takıldım 1. danteller hiç olmamış hazır salon takımları oluyo ya öyle daha güzel olur bence
2.çiçekler onların tülleri varya onu çıkarsanız inanın çok farklı oluyo benimde söz ve isteme çiçeklerim duruyo salonumda hemde çok güzel görünüyo size tavsyem beyaz olan çiçeğin tülünü çıkarıp cam vazoya koyun benim çiçeğimde aynısı ama çok farklı duruyo vazosundan dolayı resim ekleyebilirsem eklicem

bu arada halılarımızda benziyor aynı renk benim ki royal asus simli ,ama koruyup kollamak zor oluyo sizede kolya gelsin diyorum:9
çiçeklerimin resmi ekliyorum belki vazosunu değiştirme fikrine yardımcı olur Eki Görüntüle 758743 Eki Görüntüle 758744 Eki Görüntüle 758745 Eki Görüntüle 758746

ooooo teşekkürler uğraşıp eklemişsin.. Ve dediğin gibi daha bi başka görünmüş cidden,daha şık sanki.. Sevdim bu fikri sağolasın :34:

pufpufum kuzucummmmmm=)
yastık kırlentlerimiz aynı desen koltuk renklerimizde aynı desen bende 1,5yıl önce aldım hemen hemen aynı dönemde almısız odamda hersey aynı reng benimde odamda duvarımda kese kağıdı rengi 5 6sene sonrada tam tersini yaptırmayı düsünüyorum allah tabi izin verirse mum ısığı limon sarısı turuncu vs ...simdilik biraz bu renglerle mutluyum bence seninde bu evde çok güzel bebilerin olucak babasıyla anasıyla oyunlar oynıcaklar okoltuklarda =)
allah ağzı tadı versin gülüm oturmak nasip etsin

pufpufum kuzucummmmmm=)
yastık kırlentlerimiz aynı desen koltuk renklerimizde aynı desen bende 1,5yıl önce aldım hemen hemen aynı dönemde almısız odamda hersey aynı reng benimde odamda duvarımda kese kağıdı rengi 5 6sene sonrada tam tersini yaptırmayı düsünüyorum allah tabi izin verirse mum ısığı limon sarısı turuncu vs ...simdilik biraz bu renglerle mutluyum bence seninde bu evde çok güzel bebilerin olucak babasıyla anasıyla oyunlar oynıcaklar okoltuklarda =)
allah ağzı tadı versin gülüm oturmak nasip etsin

yaaaa canım,çok iyisin çokta düşünceli.. Çok sağol,amin inşallah :nazar: ne kadar güzel dua bunlar böyle,çok sağol

canımm cok begendim ..bnmde koltuklarım bu renk ..1.5 sene 2-3 ay hiççfarketmez cok sık herseyinn..güle güle otur canım..

canımm cok begendim ..bnmde koltuklarım bu renk ..1.5 sene 2-3 ay hiççfarketmez cok sık herseyinn..güle güle otur canım..

aaaay canımmm çok sağol.. Ne kadar içten yazmışsın :34: :69:

Back
X