pueraria mirifica.....

İlacı kullanan arkadaşlar, ilacın üstünde yazıyo mu tiroidle ilgili bir uyarı? Bir de tüylenmeyi arttırıyo diye bir yorum okudum, halihazırda kıllı bir insan olarak onu da merak ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

Anladım. Mesela ben kremini kullanmıştım, üstünde göğüsleriyle ilgili tedavi görenler kullanmamalı yazıyordu. Tiroidle ilgili birşey olsaydı bunda da yazardı herhalde. Sağol canım. Baya etkili birşeye benziyor ama tedbirli olmak adına kullanmıcam galiba:26:

bitkisel diye her ilaç yararlı diye bişey yok.at kestanesini alıp bi yiyin sizi öbür tarafa nasıl götürüyor görürsünüz.evt ancak bu bitkinin ben faydasını gördüm.göğsünde kitle olanlar ailesinde meme kanseri riski olanlar bu bitkiyi kullanmamalı bence.östrojen benzeri etkiden dolay bu kitleler vede kanser tetiklenebilir.ancak şunu söylemeden de geçemicem.bi çok dr bu doğurganlığın azalması için aile planlaması olması için doğum kontrol ilaçları veriyorllar.emin olun ki o doğum kontrol ilaçları bu ilaçtan milyonlarca kez daha kötü benim fikrim bu.eşim dr benim ve bu ilaçların kadınlarda kanser yaptığını söylüyor.ben de derslerde gördüğüm kadarıyla bu ilaçların kanser yaptığıı düşünüyorum yani doğum kontrol ilaçlarının.
peki bu d.k.i(doğum kontrol ilaçları) ne içeriyor dersiniz? tabi östrojen belki antiandrojenik etken maddeler ve progesteron.bunlar deli gibi drlar tarafndan verilen ilaçlar.kısırlığa sebep olmadığı söyleniyor.ama benim fikrim ve etrafımdaki biçok dr da kısırlık yaptığını savunuyor.ayrıca meme kanserinin en büyük nedenlerinden biri olduğu düşünülüyor.bunlar ne kadar kanıtlanmamış dense de ben kanıtlandığını ancak açıklanmadığını düşünüyorum.bunlar benim fikrim.

gelelim bu ilaç olmayan bitkisel ürüne..ben faydasını gördüm.75i doldurmayan göğüslerim şu anda 75 bedeni tam dolduruyor.isteyen alır kullanır isteyen almaz kullanmaz.ancak ben burada kendi izlenimlerimi yazıyorum ve silikon taktırm gibi bir lüksüm olmadığından dolayı bu yöntemi seçtim.ayrıca tam etki olarak 1.5 hafta bekledim ki emin olayım.

evet doğum kontrol hapları su gibi yazılıyor kullanılıyor..ancak dediğiniz gibi onda da bir doz söz konusu..belli dönemlerde vücudu dinlendirmeyi öneriyor doktorlar ömür boyu kullan demiyor hiçbiri..ayrıca izmirin en meşhur hastanelerinde halkı bilinçlendirme adına dağıtılan kitapçıklarda bu ilaçların göğüs kanseri gibi riskleri azalttığı konusunda özet bilgiler var..bizzat alıp incelediğim bir şey olduğu için söylüyorum..dr arkadaşlarım da bunu doğrular şekilde konuşmuşlardıı..bahsettiğim zayıflan ilaç da doz aşımından değil ilacın içindeki bir maddenin yüksek oranda bulunması gibi bir durumdu..zaten doz aşımı kaynaklı olsa kullanıcının hatası olur neden toplatsınlar onca ilacı..neyse baya konuştum :) bu arada yanlış da anlaşılmasın bahsettiğiniz ürün hakkında hiçbir şey bilmiyorum..işe yaradığını söylüyorsunuz..ne alaa..ben sadece sağlığınızı riske atmayın demek istedim..umarım kalıcı ve sağlıklı bir çözüm buluruz hepimiz..

canım doğum kontrl ilaçları kesinlikle meme kanserini artırıyor.azalttığı kanser riski ise rahim kanseri.yani d.k.i ları rahim kanseri riskini azaltıyor.onu yazan da yanlış yazmış biliyorum diyen de bilmiyor emin ol.d.k.i na da ara falan verilmiyor.eger evliysen hiç ara veremiyorsun.eğer 1 gün içmeyi unutuyorsan ertesi gün 2 doz alıyorsun.ilaca ara veriliyo diyen de baya bi uydurmuş doğrusu.drların bi çogu ilaç hakkaında bişeyler bilir ama eksik bilirler.bana gelen reçetelerden birinde hem öksürük kesici hem balgam söktürücü yazıyordu.böyle saçma bi reçete olur mu.adamın hem öksürüğünü keseceksin hem de balgamını artıracaksın.adam öksüremeyince balgamı atamıcak ve nefes alamıcak boğulacak balgamdan zorlancak.zaten artık d.k.ilarını devlet de karşlamıyor.bence de en iyisini yapıyor.bence daha biçok ilaç var devletin karşılamaması gereken.neyse sonuç olarak d.k.i ları bu bitkiden çok çok çok daha zararlı.d.k.ilarını asla önermem bi eczacı olarak.eşim de asla önermiyor.kullanan kullanır kullanmayan kullanmaz.
bu kıllanma oldu diyen arkadaşım.bence sen bi hormon testi yaptır.testeosteronuna baktır.bi de tiroid tedaisi görüyorsun sanırım.hipertiroidizm mi var sende.bu ilaçla alakası olmayabilir.aslında hipertiroidde saçlar incelir terleme artar sinirliklik hali artar.bu tarz şeyler olur.bence sen tahlil yaptır arkadaşım.hormonların en baştan bozuk sanırım senin.

bu kıllanma oldu diyen arkadaşım.bence sen bi hormon testi yaptır.testeosteronuna baktır.bi de tiroid tedaisi görüyorsun sanırım.hipertiroidizm mi var sende.bu ilaçla alakası olmayabilir.aslında hipertiroidde saçlar incelir terleme artar sinirliklik hali artar.bu tarz şeyler olur.bence sen tahlil yaptır arkadaşım.hormonların en baştan bozuk sanırım senin.

Tiroid tedavisi gören benim canım. Kıllanmayı bi yorumda okudum ben, bi arkadaşta ellerinde tüyler belirmiş, bu haptan mı değil mi anlayamadım o yüzden başka bu sorunu yaşayan oldu mu diye sormuştum. İlacı kullanmadım ben, yorumlara bakıyorum şimdilik.Tiroid durumu olmasaydı bu kadar düşünmezdim, bitkisel bişiy o kadar zararlı olacağını düşünmem hormonları dengede biri için

Benim ellerimde tüylenme oldu. 1 hafta kullanmıştım. Riske etmemek için bıraktım ilacı. Hormanal bir sorunum yok. Yaklaşık 1 ay önce hormon testi yaptırmıştım. Bütün değerlerim normaldi. Aşırı tüylenme problemim de hiçbir zaman olmadı. Bayramdan sonra yine gidip bir test daha yaptıracağım. Belki de ilaç yüzünden yükselmiştir. 1 hafta içinde bu kadar tüylenme olması hiç normal değil. Doktorla görüştükten sonra son durumu yine yazarım.

merhaba arkadaşlar bende güğüslerimin küçüklüğünden çok muzdaripim fakat benim tiroid sorunum ve hormon sorunum olduğu için testesteron yani erkeklik hormonum fazlaymış erkeklik hormonu az olunca kadınlık hormonunu baskılıyor azaltıyor böylece göğüsler küçük kalıyormuş doğum kontrol hapı kullandığım zaman büyüyor biraz ama bırakınca yine sönüyor sanı5rım kalıcı bir hormon tedavisine ihtiyacım var hem tedavi için hem de göğüslerimin büyümesi için .acaba bu kullandığınız kapsülün faydası olurmu banada sonuçta östrojen içeriyo ve benim eksiğimde buyardımcı olur fikir verirseniz sevinirim hepinize hayırlı bayramlar

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Back