bitkisel diye her ilaç yararlı diye bişey yok.at kestanesini alıp bi yiyin sizi öbür tarafa nasıl götürüyor görürsünüz.evt ancak bu bitkinin ben faydasını gördüm.göğsünde kitle olanlar ailesinde meme kanseri riski olanlar bu bitkiyi kullanmamalı bence.östrojen benzeri etkiden dolay bu kitleler vede kanser tetiklenebilir.ancak şunu söylemeden de geçemicem.bi çok dr bu doğurganlığın azalması için aile planlaması olması için doğum kontrol ilaçları veriyorllar.emin olun ki o doğum kontrol ilaçları bu ilaçtan milyonlarca kez daha kötü benim fikrim bu.eşim dr benim ve bu ilaçların kadınlarda kanser yaptığını söylüyor.ben de derslerde gördüğüm kadarıyla bu ilaçların kanser yaptığıı düşünüyorum yani doğum kontrol ilaçlarının.
peki bu d.k.i(doğum kontrol ilaçları) ne içeriyor dersiniz? tabi östrojen belki antiandrojenik etken maddeler ve progesteron.bunlar deli gibi drlar tarafndan verilen ilaçlar.kısırlığa sebep olmadığı söyleniyor.ama benim fikrim ve etrafımdaki biçok dr da kısırlık yaptığını savunuyor.ayrıca meme kanserinin en büyük nedenlerinden biri olduğu düşünülüyor.bunlar ne kadar kanıtlanmamış dense de ben kanıtlandığını ancak açıklanmadığını düşünüyorum.bunlar benim fikrim.
gelelim bu ilaç olmayan bitkisel ürüne..ben faydasını gördüm.75i doldurmayan göğüslerim şu anda 75 bedeni tam dolduruyor.isteyen alır kullanır isteyen almaz kullanmaz.ancak ben burada kendi izlenimlerimi yazıyorum ve silikon taktırm gibi bir lüksüm olmadığından dolayı bu yöntemi seçtim.ayrıca tam etki olarak 1.5 hafta bekledim ki emin olayım.