pueraria mirifica.....

Pueraria Mirifica’dan yararlananlarda memeler 1.25–2.5 cm büyüme sürati ile büyüyebilecekleri ebada ulaşırlar ve bu genellikle 2–3 ayda tamamlanır.
Bazı kullanıcılarda memeler 5 gün içinde 2.5 cm büyüyebilirler.
Bu ürünün etkisi; yaş, doğum sayısı, aşırı kilo alıp verme, menopoz, hormonal durum ve genetik yapıya göre 3 hafta ile 3 ay arasında etkisini göstermektedir. Yapılan klinik çalışmaları sonucunda ürünlerin etkilerinin çoğunlukla kalıcı olduğu tespit edilmiştir.
Pueraria Mirifica kapsüllerinin kullanılması ile önce gögüste gerginlik hissi meydana getirir ve sonra memeler büyümeye başlar. Büyüme ilaç kesilmeden önceye kadar devam eder.
Pueraria Mirifica kapsülü 3 ay süre ile kullanılmalıdır. Bundan sonra doz yarıya indirilebilir, memeler yine aynı büyüklük ve sertliğini muhafaza eder.
Hipetiroidism ve tiroid ile ilgili diğer hastalıklar, yumurtalık ve rahim hastalıkları ve meme tümörü veya kanseri olanlar Pueraria Mirifica ürünlerini kullanmamalıdırlar.

sirine gitti gidiyora üyemisin canım?
eğer üyeysen özel mail at bu kapsülü istediğini bildir.
en kısa zmanda getirirler.
yada bilgi verirler.

başka bir yerde de yazmıştım bu ürünün
dışarı çıkışı yasakmış stherb markası varya
eczacı sadece bu firma getirtebiliyor
o kapsüller kesinlikle sahte dedi
bunu araştıran var mı acaba

kızlar gitti gidiyordaki satıcıya kaç beden büyüme sağlıyor diye sordum o da bana şunu gönderdi:
""Bunu şu kadar demem çok afaki olur .
Dolgunluk ve dirilik verdiği kesin ama bedensel herkese göre çok farklı.
Bunu kullanan 10 kişiden 2 sinde birşey yapmadığıda olmuştur.Onları da aşağıda saydığım özellikleri mutlu etmiştir.
Fakat saç dökülmesi olsun , tırnak ve cilt olsun ve hanımların ostrojen dengesi yüzünden oluşmuş problemlerine iyi gelmede olsun faydalarıda çok önemlidir.""

üff kararsız kaldım.alacaktım kesin ama biraz daha beklemeye karar verdim.ecz.sn sonuçlarına göre alırız artık :(

arkadaşlar bu adam yurt dışından getirtiyo bi sürü ürün de satıyor ayrıca.yurtdışından getirtilebilir.yasak olsaydı bu bitkiyi içeren hiçbir ürün satılmazdı emin l.bu bitkiyi içeren en bqasitinden probust diye bir ürün var.satılıyor.onu diyen eczacı kendisi size satmak için uydurduğu birşey.eczacıların ürün satmak için uydurdukları yalanlara inanmayın.ben de eczacıyım.eczanem vardı kapattım ve çoğu şeyin ne kadar uydurularak yüksek fiyatlarda sattığını eczacıların gördüm.bunu benim salak kalfalarım da yapıyorlardı.neyse o eczacı sallamış canım seminay.

iyi öyleyse canım ya
benim kafamdaki sorulara da sen cevap vermiş oldun
teşekkür ederim:29:
şimdi sıra etkisini görmeye geldi
inşallah senin iyi haberlerini alırız da
biz de başlarız

inşallah kılar.ben zaten gelişmeleri yazacağım.o eczacı laboratuvarda test mi yapmış da biliyormuş.hem bu bitkiyi hiçbir eczacılık fakültesinde öğretmiyorlar.ben de netten öğrendim.bitkiyi bulsa da gerçek mi değil mi hayatta anlayamaz.siz inanmayın eczacıların ben gerçeğini bulurum diyene.bi de sen sorsana seminay o eczacıya kaç liraya getirtcemiş merak ettim.50den aşağı fiyat çekmez sana emin ol.onun getirteceği çok mu yasalmış.bitki aynı bitki.jenerik yani raf adı farklı olabilir.

şimdi almak için baktım fakat yok kalmamış.
bende mail attım cevap bekliyorum.
bunu alacağım olmassada olmasın çokta sorun etmiyorum.
sadece doğumdan sonra emzirme döneminden sonra yıpranma oluyor göğüslerde
sıkılaşmasını dolgunlaşmasını istiyorum,inşallah olumlu cevap gelirde alrıım.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim sağ göğsüm çok küçüktü şimdi avcumu dolduruyor.sol taraf tam dolduruyordu avcumu şimdi avcumdan taşıyo.inşallah çok etkili olur.daha tam istediğim gibi bi etkiyi elde edemedim.böyle resmi çekilip de gösterilecek bişey değil ki çekip de göstersek:9:

güzel gelişmeler var o halde
ben keşke dün alsaydım bugün yok
ürün kalmadı diyor.ve fiatı 39 gösteriyor.
çokmu talep olduda bu ürün hem zamlandı hemde bitti.
başka nerden bulabilrimki
birde gittigidyorda bio tech göğüs büyütücü kapsül var 60 kapsül var içinde
ecz.puerariada kaç kapsül vardı canım.
acaba onumu alsam ya

Son düzenleme:
canım benim aldığım ürünün içinde 100 kapsül var.diğerini de alabilirsin ama benimkinde 100 kapsül var nerden baksan 3 ay gidiyo

60 kilo üzeri 2 hap sanırım dimi
ben 60 kiloyum sınırdayım yani
neyse canım senin durumuna göre pueraria yı denemek istiyorum.
fark göstermeye başlamış sende
ama eğer pueraria gelmesse bidaha,bio tech kullancağım.

ohtpeptide isimli satıcıdan alıyorum ben gitti gidiyordan.sizin için mesaj attım şimdi satıcıya.yine 33lirdan vereceğini ve 3-4 gün içinde ürünü alabileceğinizi yazmış.

ayy canım sağol yaa:70:
bende dün akşam mail attım haber vereceğiz dediler
hemen gittigidiyora bakimmi nasıl yapacağız

kızlar gitti gidiyora gelmiş ürünler bugün bana mail attı satıcı.2 tane gelmiş şimdilik 24 tane daha gelecekmiş.kremide gelmiş ama pahalı yaa 79 lira.kapsül de 39 lira olmuş :( kredi kartım yok alamıyorum yaa.havale sistemide yokmuş üff deli olcam.alamıcam ben......

Back