pueraria mirifica.....

siparişimi verdimm.
39.tlden
satıcı kreminin daha etkili olduğunu söyledi.
ama kapsülden sonra kremini alırım.
79tl.sanırım kremi.
pazartesi elimde olur.burdan bilgi veririm size

2 ay düzeli olarak kullanırsak etki ederrmiş
mail geldi yine.
birde kafam karıştı ben bu ürünü aldım onayladım.
mail geldi gg.dan 60 kapsül göğüs büyütücü 40 tlden 30 inerim size dedi
bende aldım artık dedim.
bunda daha az kapsül var ama daha çabuk etksini gösteriyor dedi.
kafamı karıştırdı.
diğeri ise 2 ayda tamamen etkisini gösterir.başlarda farkedilmeye başalrısnız dedi.
benim acelem yok sabırlıyımdır.beklerim.
birde 10 kişiden 2 kişide etki etmeyebilir dedi.
ben 60 kiloyum dedim,günde ikitane yemekle beraber al dedi.

bende kullNMk istiyorum bu tarz bişey ama yan etkisi olur diye çok korkuyorum

aynen canım ama yan etkisi yokmuş,ürünü inceliyebilirsin.
bende bu konuda çok hassasımdır.
ben inceledim her sayfasını okudum güvenilir geldi bana
arkadaşta eczacı olunca o bile kullanmış dedim.
ben niye korkuyorum dedim
bakalım inşallah olmaz

kızlar ben hem bu kapsülleri kullanacağım hemde şu çörek otu yağıyla masaj yapacağım.sadece masaj yapmış olmak için.yoksa çörekotu yağının çok da göğüs büyütmede faydası olduğunu düşünmüyorum.yani masaj yapmışken çörekotuyağı ile yapıyım diye düşündüm.çünkü bu sayede göğüsler uyarılıyorlar.büyüyorlar.yoksa normalde kim göğüslerine dokunur ki gün içinde.

kızlqar baya iyi gidiyo benim biraz büyüdüler.bugün daha çok fark ettim.bi de emzirmeden dolayı sarkıklık var bende.o da gider inşallah

canım ben gittigidiyordan sürekli alışveriş yaparım benimde kredi kartım yok ama garanti atm lerinden kartsız yapabiliyorum. sadece işlem ücreti olarak +1 lira alıo o kadar oda olsun yani :) eğer istersen o bölümün adresinide verebilirim sana :):13:

çok iyi olur canım yaa...anlamdım ama bu garanti atm sinden yapınca havale olmuyor mu.satıcı aralığa kadar havale yok dedi sistem yenilenmesinden dolayı :26:

Herkese Merhaba,

Kızlar bir sorum olacak. Ben 1 haftadır Pueraria Mirifica kapsül kullanıyorum. Günde bir defa içtim. Üzerinde de öyle yazıyordu zaten. Göğüslerimde hiçbir değişiklik yok. 1 haftada bir değişiklik olmaması normal tabi. Yalnız dikkatimi çekti, ellerimin üzerinde hiç tüy yokken birden tüylenmeye başladı. Bu tarz bir sorun yaşayan başka biri daha var mı acaba?

yerinizde olsam (ki aynı dert bende de var) kapsüle falan yanaşmazdım..zannetiğiniz kadar masum şeyler değiller çünkü..direkt ya da indirekt olarak hormonlarınızı etkiliyor hepsi..hormonal bozukluğunuz olduğundan küçük kaldıysa göğüsleriniz bunun tedavisi ne olduğu belirsiz kremler haplar değil doktor kontrolünde kullanacağınız şeyler olmalı..hormonal bir probleminiz yoksa da kullanacağınız bu ürünlerin homeostazı (iç dengenizi) bozma riski olduğunu da unutmayın..bozulsun canım ne olacak demeyin..bu grip olmakla eşdeğer değil..vücudumuzun her zerresi hormonlar yönetiminde çalışıyor..ve siz bunu bozmuş oluyorsunuz..aşırı kıllanma,kısırlık,kanser....hepsini yaşama riskini arttırıyorsunuz..bitkilerin dahi çok büyük tehlikeleri olduğunu unutmayın..hepsinin tüketilme şekli var 10dk dan fazla demlendiğinde zararlı madde oranı artan..fazla tüketildiğinde çocuk düşürmeye dahi neden olan bitkiler var..ki bunlar %90 herkesin evinde olan bitki çayları..bu konuda yazılanları sürekli okuyor kendim için de bir çözüm yolu bulmaya çalışıyorum..kullandıklarınızın tehlikeli olduğunu söylemeden edemedim..hiçbir etkisi yok denilip bakanlık onaylı olan ve eczanelerde peynir ekmek gibi satılan zayıflama ilacının birçok kişide kalp krizine yol açtığını geçen senelerde televizyondan duymuş olacağınızı düşünüyorum.. masaj gibi daha zararsız şeyleri deneyin..oral tüketim diyorsanız illaki pekmez gibi faydalı şeyleri deneyin..bakarsınız şansınıza gelişim olur..ama vücudumuzun bir denek fare muamelesi görmemesi gereken hassas ve değerli olduğunu unutmayalım..

bitkisel diye her ilaç yararlı diye bişey yok.at kestanesini alıp bi yiyin sizi öbür tarafa nasıl götürüyor görürsünüz.evt ancak bu bitkinin ben faydasını gördüm.göğsünde kitle olanlar ailesinde meme kanseri riski olanlar bu bitkiyi kullanmamalı bence.östrojen benzeri etkiden dolay bu kitleler vede kanser tetiklenebilir.ancak şunu söylemeden de geçemicem.bi çok dr bu doğurganlığın azalması için aile planlaması olması için doğum kontrol ilaçları veriyorllar.emin olun ki o doğum kontrol ilaçları bu ilaçtan milyonlarca kez daha kötü benim fikrim bu.eşim dr benim ve bu ilaçların kadınlarda kanser yaptığını söylüyor.ben de derslerde gördüğüm kadarıyla bu ilaçların kanser yaptığıı düşünüyorum yani doğum kontrol ilaçlarının.
peki bu d.k.i(doğum kontrol ilaçları) ne içeriyor dersiniz? tabi östrojen belki antiandrojenik etken maddeler ve progesteron.bunlar deli gibi drlar tarafndan verilen ilaçlar.kısırlığa sebep olmadığı söyleniyor.ama benim fikrim ve etrafımdaki biçok dr da kısırlık yaptığını savunuyor.ayrıca meme kanserinin en büyük nedenlerinden biri olduğu düşünülüyor.bunlar ne kadar kanıtlanmamış dense de ben kanıtlandığını ancak açıklanmadığını düşünüyorum.bunlar benim fikrim.

gelelim bu ilaç olmayan bitkisel ürüne..ben faydasını gördüm.75i doldurmayan göğüslerim şu anda 75 bedeni tam dolduruyor.isteyen alır kullanır isteyen almaz kullanmaz.ancak ben burada kendi izlenimlerimi yazıyorum ve silikon taktırm gibi bir lüksüm olmadığından dolayı bu yöntemi seçtim.ayrıca tam etki olarak 1.5 hafta bekledim ki emin olayım.

geçenlerde de bi ialç yasaklancaktı bu grip için kullanılan.isim vermiyorum.bu gipte kullanılan sadece semptomatik tedavi(yani burun akıntısını tıkanıklığını vss..)gideren ve asıl grip mikrobuna etkisi olmayan ilacın içindeki bir maddenin zayıflamaya sebep olduğunu zeki bir vatandaş bir şekilde öğrenerek bu ilaçtan 1 doz yerine çok miktarda doz almıştır vede ölmüştür kalp krizinden.sebebi de kalbin hızlı atmasını sağlayan madde vardır bu ilaçta aynı zamanda zayıflatır ancak tansiyondan yada kalp kirizinden öldürür.yani bir çok ilacın aslında faydası vardız ancak dozunda kullanılırsa.ben şimdi 500lt su içsem 1 günde ne olur? herşey zamanında, dozunda ve gerekli aralıklarla kullanılmalıdır.ilaç kullanımında prensip budur.

sadece ilaç kullanımıda değil birçok yediğimiz içtiğimiz şşeylerde de prensip budur.10 kilo pastayı bir anda yersen ne olur.kilo alırsın şimanlarsın miden bozulur.ama 10kilo pastayı 2 yılda yersen ne olur?zamanında,dozunda ve gerekli aralıklarla...

Bu bilgiyi nereden aldın tarcin kokusu? Tiroidi olanların kullanmaması gerektiğini bilmiyordum

Çünkü tiroid tedavisi görüyorum, ilacın üstünde mi yazıyor diye merak ettim. Bir yeri yaparken bir yeri daha da bozmayalım:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…