- Konu Sahibi sessizseda
-
bende kullNMk istiyorum bu tarz bişey ama yan etkisi olur diye çok korkuyorum
kızlqar baya iyi gidiyo benim biraz büyüdüler.bugün daha çok fark ettim.bi de emzirmeden dolayı sarkıklık var bende.o da gider inşallah
kızlar gitti gidiyora gelmiş ürünler bugün bana mail attı satıcı.2 tane gelmiş şimdilik 24 tane daha gelecekmiş.kremide gelmiş ama pahalı yaa 79 lira.kapsül de 39 lira olmuşkredi kartım yok alamıyorum yaa.havale sistemide yokmuş üff deli olcam.alamıcam ben......
canım ben gittigidiyordan sürekli alışveriş yaparım benimde kredi kartım yok ama garanti atm lerinden kartsız yapabiliyorum. sadece işlem ücreti olarak +1 lira alıo o kadar oda olsun yani :) eğer istersen o bölümün adresinide verebilirim sana :):13:
Pueraria Mirifica’dan yararlananlarda memeler 1.25–2.5 cm büyüme sürati ile büyüyebilecekleri ebada ulaşırlar ve bu genellikle 2–3 ayda tamamlanır.
Bazı kullanıcılarda memeler 5 gün içinde 2.5 cm büyüyebilirler.
Bu ürünün etkisi; yaş, doğum sayısı, aşırı kilo alıp verme, menopoz, hormonal durum ve genetik yapıya göre 3 hafta ile 3 ay arasında etkisini göstermektedir. Yapılan klinik çalışmaları sonucunda ürünlerin etkilerinin çoğunlukla kalıcı olduğu tespit edilmiştir.
Pueraria Mirifica kapsüllerinin kullanılması ile önce gögüste gerginlik hissi meydana getirir ve sonra memeler büyümeye başlar. Büyüme ilaç kesilmeden önceye kadar devam eder.
Pueraria Mirifica kapsülü 3 ay süre ile kullanılmalıdır. Bundan sonra doz yarıya indirilebilir, memeler yine aynı büyüklük ve sertliğini muhafaza eder.
Hipetiroidism ve tiroid ile ilgili diğer hastalıklar, yumurtalık ve rahim hastalıkları ve meme tümörü veya kanseri olanlar Pueraria Mirifica ürünlerini kullanmamalıdırlar.
Bu bilgiyi nereden aldın tarcin kokusu? Tiroidi olanların kullanmaması gerektiğini bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?