pueraria mirifica.....

sessizseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
1.749
3
0
Bursa
arkadaşlar bu pueraria mirifica bitkisininden aldım ben apsülünü yani gitti gidiyordan.2 gündür kullanıyorum ve eşim farketti göğüslerin büyümüş dedi.oysa sadece 2 gün kullandım.kapsül halinde.günde 1 kere içiyorum.ve ayrıca benim öyle ade öncesi yok adetken sonrasında falan hiç şişkinlik olmuyor göğüslerimde.75 numarayı bile doldurmuyor.bakalım nasıl olcak.kullandıkça yazarım kızlar:34:

canım bence ben birkaç hafta kullanıyım da öyle tam cevp vereyim.bu ürünü gittigidiyordaki kişin taylanddan getirtiyormuş.bakalım daha etkili olursa zaten yazarım bugün ben de farkettim ancak böyle tam südyenle ölçemiyorum.südyen ile aslında tam olarak belli oluyo.33-34 lira arasında bi fiyata aldım.içine 100 kapsül var.günde 1 tane içiyorsun ve yaklaşık 3buçuk ay gidiyo yani hesaplayınca.eşim bilene olmuş bunlar büyümüş sanki falan dedi o da tam anlayamadı ama ona söylemedim tabi bu bitkiyi kullandığımı yoksa keser beni.sen neden böyle şeyler kullanıyorsun diye.bakalım fark edecek mi bi de onu merak ettim.hani kendi kendime mi gelin güvey oluyorum acaba dedim.ismini yazarım istersen satıcının.ondan alırsın.bence fiyatı uygun geldi.ancak şimdi daha 3. kapsülü içtim.merakla bekliyorm ben de ilerki zamanlarda ne olcak diye

canım bence ben birkaç hafta kullanıyım da öyle tam cevp vereyim.bu ürünü gittigidiyordaki kişin taylanddan getirtiyormuş.bakalım daha etkili olursa zaten yazarım bugün ben de farkettim ancak böyle tam südyenle ölçemiyorum.südyen ile aslında tam olarak belli oluyo.33-34 lira arasında bi fiyata aldım.içine 100 kapsül var.günde 1 tane içiyorsun ve yaklaşık 3buçuk ay gidiyo yani hesaplayınca.eşim bilene olmuş bunlar büyümüş sanki falan dedi o da tam anlayamadı ama ona söylemedim tabi bu bitkiyi kullandığımı yoksa keser beni.sen neden böyle şeyler kullanıyorsun diye.bakalım fark edecek mi bi de onu merak ettim.hani kendi kendime mi gelin güvey oluyorum acaba dedim.ismini yazarım istersen satıcının.ondan alırsın.bence fiyatı uygun geldi.ancak şimdi daha 3. kapsülü içtim.merakla bekliyorm ben de ilerki zamanlarda ne olcak diye

hımm doğru diyorsun.sen kullan 1 ay sonra felan insallah büyümeye başlar da bizde alırız.takipçinim :D ewet çok da uygunmuş fiyatı....

bu konuda çok araştırma yapmış biri olaraktan
vücuda östrojen yüklediğini de söylemek istiyorum
sen de eczacıymışsın canım araştırdın mı acaba
eğer bilerek içiyorsan çok iyi ben tereddütteydim
ama içmekte istiyorum etkili olduğunu da öğrendim
östrojen testi yaptırmaya bile karar vermiştim
senden iyi haberler bekliyorum o zaman canım:16:

canım bu fitoöstrojen yani östrojen benzeri etki gösteriyo.ayrıca gençlik vede hücre yenilemede de kullanılıyor bu bitki.haberlerde de yayınlanmış bir bitki.bence bi sakıncası yok.mesela bazı mide ilaçları bazı antibiyotikler de meme büyümesi yapıyo.ancak onlar satılmıyo.çünkü bu ilaçları erkekler de kullandığında jineomasti yani erkekte meme büyümesi yaptığından kullanılmıyor genelde.

Sizce bir yan etkisi falan olur mu? Bu bitkiyi bende duymuştum. Banada gitti gidiyor daki satıcının linkini yollayabilir misiniz ? ( ö.m ile)

Son düzenleme:
yani fazla yükleme yapmaz diyorsun canım
tmm sen biraz kullan bakalım ona göre
ben de almaya karar vereyim canım sağol

etkileri şöyle.
göğse hacim katar ve büyütür.
hücre dokularını genişeltir.
zamansız yayılmış sarkmış gögüsleri toparlar.
göğsün sıkılaşmasını ve dolgunlaşmasını sağlar.
fito-östrojenler yağ dokularının toparlamasına yardımcı olur.
kan dolaşımını düzenler
östrojen dağılımını düzenler.

bende biraz önce buldum netten ve artaştırdım
burayıda okuyunca alsammı diye tereddüte düştüm.
kullanan başka kişler varmı acaba
emin olupta almak istiyorum..

satıcıya sordum arkadaşlar.15-20 günden önce çok belli etkisi olmaz dedi.15-20gün snra asıl belli olur dedi.2 kutu kullanmak yetiyormuş.şimdilik iyi gidiyor.bakalım olcak inşallah haberleri yazcam mutlaka

bende sipariş vereceğim ama 2,,3 gün daha bekleyim dedim
buradakilerin fikirleri varmı bu konuda acaba
hekimzade yada pueraria ikisnden birini sipariş vereceğim
biraz daha bilgi toplayımda sonradan pişman olmayım

yani fazla yükleme yapmaz diyorsun canım
tmm sen biraz kullan bakalım ona göre
ben de almaya karar vereyim canım sağol
canım 60kilo üzerindekiler için günde 2 kapsül kullanılması gerekiyormuş.fazla yükleme olmaz.satıcıya sordum ben isterseniz günde 2 kapsül de kullanabilirsiniz dedi.ben 2 kez 2 kapsül kullandım snra da günde 1 kapsül kullanıyorum şimdi yani.başta vücuttaki konsantrasyonun bir anda yükseltmek için.cumartesi başladım daha 5 gün oldu:8:

ah nolur çok etkili bir kapsül keşfetmiş olalım.1 ay sonra koca koca memişlerle gezelim :9: şaka şaka 80 olsun başka bişi istemem.....

Bende alacağım sanırım, stokta vardır herhalde di mi ? 1 tane kaldığı yazıyodu sanki gitti gidiyor da ama getirtirler zaten büyük ihtimal. Peki 2 ayın sonunda kaç beden büyüme sağlıyor ?

Back