Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Pudranın yüzünüzde belli olmamasını istiyorsanız

gamze0834

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6
0
Ben pudranın yüzümde belli olmasına sinir olanlardanım bütür bütür oluyor suratın sürünce bende kendimce bir yöntem buldum pudranın pamuğunu çok az ıslatıyorum pudranın pamuğuna o ıslaklığı yediriyorum sonra pudramı rahatlıkla sürüyorum :)
cildi yağlı olanlara tavsiye ediyorum..

Ben pudranın yüzümde belli olmasına sinir olanlardanım bütür bütür oluyor suratın sürünce bende kendimce bir yöntem buldum pudranın pamuğunu çok az ıslatıyorum pudranın pamuğuna o ıslaklığı yediriyorum sonra pudramı rahatlıkla sürüyorum :)
cildi yağlı olanlara tavsiye ediyorum..

Güzel yöntem :) Yağlı ciltler için pudra ve sabitleyici önemli gerçekten

Arkadaşlar benden ufak bir tavsiye , makyaj yapmadan önce yüzünüze krem sürün ve sonrasında makyajınızı yapın ki daha iyi olsun makyajınız...
+ fondöten,pudra bunlar belirli bir süreden sonra cildinizi maf ediyor çünkü cildin gözenekleri kapanıyor nefes alamadığı için .. Makyaj yapmayı çok severim ama eskiden o kadar çok yapardım ki bazen arkadaşlarım yada annemler renkli televizyon gibi yada DYO'nun renk kataloğu gibi olmuşun derdiler :))
o ürünleri kullanırdım ki zamanla baktım eskisi gibi olmamaya başlıyor cilt o yüzden daha yaşım da baya erken olduğu için yine yapıyorum makyajımı ama önce kremimi sürerim sonra göz altına kapatacı o da bazen,beyaz far hem göz altına hem göz kapağına sonra kalem çekerim uçlarını fırça ile biraz dağıtır sonra rimel,allık ve ruj ..Hem fazla abartılı değil hem sade hoş ve yaşınızı da daha iyi gösteriyor öbür türlü biraz olduğundan büyük ve hiç hoş görüntü olmuyor bence...

Arkadaşlar benden ufak bir tavsiye , makyaj yapmadan önce yüzünüze krem sürün ve sonrasında makyajınızı yapın ki daha iyi olsun makyajınız...
+ fondöten,pudra bunlar belirli bir süreden sonra cildinizi maf ediyor çünkü cildin gözenekleri kapanıyor nefes alamadığı için .. Makyaj yapmayı çok severim ama eskiden o kadar çok yapardım ki bazen arkadaşlarım yada annemler renkli televizyon gibi yada DYO'nun renk kataloğu gibi olmuşun derdiler :))
o ürünleri kullanırdım ki zamanla baktım eskisi gibi olmamaya başlıyor cilt o yüzden daha yaşım da baya erken olduğu için yine yapıyorum makyajımı ama önce kremimi sürerim sonra göz altına kapatacı o da bazen,beyaz far hem göz altına hem göz kapağına sonra kalem çekerim uçlarını fırça ile biraz dağıtır sonra rimel,allık ve ruj ..Hem fazla abartılı değil hem sade hoş ve yaşınızı da daha iyi gösteriyor öbür türlü biraz olduğundan büyük ve hiç hoş görüntü olmuyor bence...

bu krem yöntemini ben de duymuştum ama sivilce yapar diye korkuyorum denemedim, benim cildim yağlı olmamasına rağmen az biraz sivilceli artırır mı ki sürsem? bi de hangi kremi kullanıyosun?

Genelde nemlendirici sürüyorum ve fazla yedirmiyorum yüzümde ,elimde biraz o şekilde emsin diye + ufak bir tane de aldım oda çantamda sizde yanınızda muhakkak bulundurun.. Ama marka olarak belirli bir marka yok bazen DOVE nemlendirici kullanıyorum..Sivilcelere gelince o bendede birazcık var :) Ama hiçbir şekilde sivilcelere dokunmasan iyi olur çünkü iz olarak kalıyor ve yayılıyor bende biraz öle oldu :KK70: Onlar genelde stresten,korkudan yada en çok bilinen adet dönemlerine doğru çıkarlar yada fazla yağlı,tatlı,acılı yiyince vücutta belirginleşir onlar o yüzden yiyip içtiklerine de dikkat etmelisin..
Nemlendirici krem sürünce öyle ters bir tepki yaratcağını sanmam.Çünkü bende hep öyle kullanıyorum ve arkadaşlarımda bende gördüğü şekilde uygulamaya başladılar.

bugün makyajımı o şekilde yaptım ve gerçekten sanki pudra da fondoten de bi doğal durdu böyle :) teşekkürler öneriler için tavsiye ederim kızlar :)

Kızlar bende de sivilce problemı var fazlasıyla. dışarı çıkarken mecbur yüzüme fondoten ya da pudra sürüyorum ve dediğiniz gibi krem sürmeden olmuyor. daha önceleri pek çok nemlendirici denedim yüzümde aşırı sivilce çıkarttı özellikle dove. bu yuzden gecen gun t-shop a gittim derdimi anlattım.Ne olursa ne derlerse artık alıcaktım başka çağrem yoktu.Bana alman markası olan PHYRIS ı önerdiler.Fiyatıda biraz tuzluydu açıkçası 69 tl ydı. Gözümü kapattım onlara güvenerek aldım.Ve iyikide almışım.Doğru bir seçim yapmamı sağladılar.24 saat etkili olan bu krem sivilce ve tahrıs olmuş ciltler için birebir.Maske uygulamasından sonrada cıldıme uyguluyorum.O kadar iyi geldi ki cildime sivilcelerimide azalttı,çok iyide nemlendirdi. Cildinize uygun olan nemlendiriciler daha iyi olacaktır buna emın olun :KK66:

aynen bende de çok hassas yağlı ve sivilceli bir cildim var ben hiç krem sürmüyorum dediğin markayı merak ettim pudra öncesi sürmek için bende bulabilirsem denemek istiyorum..max faktörün pudrasını kullanıyordum şimdi loreal ın pata kremini kullanıyorum

X