- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Beyaz tene uygun pudra önerisi istiyorum..
Hangi markanın pudrası iyidir ? Değildir ?
Teşekkürler..
Teşekkürler..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cc krem kullanıyorum. Aslında hiç pudraya ihtiyacım yok . Cildimde mat bir görünüm sağlıyor zaten cc krem.Beyaz tene pudra çok kötü oluyo bb krem yada fondöten daha uygun olur bence
Fiyat önemli değil kuzum, bunu not aldım. dışarı çıktığımda deneyip bakacağım.Mac studio fix
Eger transparan istiyorsan Rimmelinki iyi hemde cok uygun fiyati
Mac e git dene bence.ordaki en kapatici pudra bu.yuzunde pek kusur yoksa fondotensizde kullanabilirsin.ben fondotenini kullaniyorum.ama rimmelde transparan pudrasi basarili fiyatina göre.Fiyat önemli değil kuzum, bunu not aldım. dışarı çıktığımda deneyip bakacağım.
Teşekkür ederim
He anladım canım.özel günler için istiyorsan profesyonel markalara bakabilirsin.Ben cc krem kullanıyorum. Aslında hiç pudraya ihtiyacım yok . Cildimde mat bir görünüm sağlıyor zaten cc krem.
Ama ben özel günler için , gece dışarı çıkarken vs. kullanabileceğim , beyaz tene uygun bir pudra istiyorum..
Tabikii diorr nude skinn. Ustune tanimam mukemmell bebek gibi yapiyor vazgceilmezimBeyaz tene uygun pudra önerisi istiyorum..
Teşekkürler..