bence ıyı bır marka kullan yüz ihmale gelmez..M.A.C magazalarına gıdersen oradakı arkadaslar sana yardımcı olur pudra konusunda 50-60lıraya halledersın ve uzun sure kullanırsın..örnek vermek gerekirse studio fix pudraya bir cok ınsan bayılıyor..
ben sana flormar,pastel,max factor ve alix avieni öneririm bunların pudralarına bir bak
Arkadaslar mineralli ürünler kullananlar var mı?
I.D bare minarel pudra çok iyi. estee lauder de keza öyle
bu arada mineral makyajda en beğenilen marka bella pierredir onu da ekleyeyim
Verdigin bilgiler icin tesekkür ederim estee lauderi sık sık görüyorum YKM' de falan ama digerlerini nerelerden temin edebilirim? Bella pierre..
İstanbulda yasıyorum.
ben de sivilce yüzünden fondöten kullanamayanlardanım, bella pierre mineral fondöten kullanıyorum çok memmunum. büyük alışveriş merkezlerinde vardır mutlaka, cevahirde alt katta stantları var ben ordan almıştım. internet sitesindende satışı var ama denemeden almak olmaz gerçi her cilde uyum sağlayan bir şey kime sürsem süper duruyor.
bence toz olmasını sorun etme dikkatli kullanırsan göstereceğin özene değer. 1 ay önce sivilce şikayetim için gittiğim cildiye doktoru fondöten konusunda uyardı mineral fondöten kullanıyorum deyince ok sorun değil ozaman dedi
kesinlikle mac diyorum.daha sonra max factor..tercihlerine gore konusacak olursam dior.clinikten arkadasimda memnun kalmamisti.
max factor 41 nolu pudrasını kullanıyorum çok memmunum