Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Pudra önerileriniz??

mac studio fix pudrayı önerırımm kızlar gecen hafta mac'de denettırdım ve cok pudra olmasına ragmen bayagı bayagı kapatıyor ki benım suratımda çilde vardır az ama var.. ben macte nc25 kullanıyorum ama nc25 rengı olmadıgı ıcın alamadım o pudrayı..ama rengı gelınce kesınlıkle alıcam..

Fondöten hic kullanmadım, kullanmakta istemiyorum..
Cildim karma bu aralar sivilce sorunlarım da var.
Normalde cok makyaj yapmıyor( dum ) isim geregi agırlık verdim su sıralar, yalnız kullanırken tereddütte kalmayım, icim rahat etsin istiyorum.
Hangi marka pudrayı tercih etmeliyim önerilerinizi bekliyorum..

merhaba mac makeup artıstı olarak bizim studio fix powder onerebılırım eger tabı fondoten kullanmıyacaksanız..yogun kapatıcı ozellıgı vardır yanlız içindekı sungerle kullanırsanız daha yogun bır kapatıcılık elde edersını.pudra fırcasıyla kullanırsanız daha natural ve az kapatıcılıkta olur.sivilce konusuna gelınce asla boyle bır problem yasamazssınız..fixpowder kapatıcılıgı yogun olan bır pudradır..eger daha az yogunluk ısresenız blood powder mınarelıze powder da onerım olur..yardımcı olduysam ne mutlu bana..

ben 12-13 senedir catherine arley pudra kullanıyorum. fondoten özel günler harici kullanmam. göz altıma bile bir ton açık pudra kullanırım. cildimde çok şükür gözeneklenme olmadı yoğun makyaj yapmama rağmen. bu marka ucuz basit bir marka ama tercih etme sebebim teyzem neredeyse 20küsür senedir bu markayı kulanıyor. yoğun makyaj yapıyor. yaşı 44 cildi çok güzel. bana da o önermişti. ama artık bu markayı çok zor buluyorum piyasadan kalkıyor sanırım. arada deborah, golden rose, max factor, flormar da kullandım ama en sevdiğim catherine arley. en son nette bir yerde buldum 5 kutu aldım kozmetikçilerde yok artık.

mac studio fix pudrayı önerırımm kızlar gecen hafta mac'de denettırdım ve cok pudra olmasına ragmen bayagı bayagı kapatıyor ki benım suratımda çilde vardır az ama var.. ben macte nc25 kullanıyorum ama nc25 rengı olmadıgı ıcın alamadım o pudrayı..ama rengı gelınce kesınlıkle alıcam..

Yardımların icin tesekkür ederim canım.

merhaba mac makeup artıstı olarak bizim studio fix powder onerebılırım eger tabı fondoten kullanmıyacaksanız..yogun kapatıcı ozellıgı vardır yanlız içindekı sungerle kullanırsanız daha yogun bır kapatıcılık elde edersını.pudra fırcasıyla kullanırsanız daha natural ve az kapatıcılıkta olur.sivilce konusuna gelınce asla boyle bır problem yasamazssınız..fixpowder kapatıcılıgı yogun olan bır pudradır..eger daha az yogunluk ısresenız blood powder mınarelıze powder da onerım olur..yardımcı olduysam ne mutlu bana..

Tesekkür ederim canım arastırıcam.

ben 12-13 senedir catherine arley pudra kullanıyorum. fondoten özel günler harici kullanmam. göz altıma bile bir ton açık pudra kullanırım. cildimde çok şükür gözeneklenme olmadı yoğun makyaj yapmama rağmen. bu marka ucuz basit bir marka ama tercih etme sebebim teyzem neredeyse 20küsür senedir bu markayı kulanıyor. yoğun makyaj yapıyor. yaşı 44 cildi çok güzel. bana da o önermişti. ama artık bu markayı çok zor buluyorum piyasadan kalkıyor sanırım. arada deborah, golden rose, max factor, flormar da kullandım ama en sevdiğim catherine arley. en son nette bir yerde buldum 5 kutu aldım kozmetikçilerde yok artık.

Bende bir ara kullandım bu markayı arkadasımın cildinde o kadar güzel duruyordu ki, sasırmıstım hem o fiyata hemde o kadar güzel ve etkili olmasına! Ama bende ondaki gibi durmadı onun cildi kuruydu. Sivilce, leke, iz vs. yoktu. Bende leke var ve cildim karma sonuc olarak ondaki gibi durmadı bende. Bu biraz insanın dogal cilt tipiyle alakalı herhalde. Bir arkadasım daha vardı, 1 milyonculardan aldıgı rımelleri kullanıyordu zararını gectim ama kirpikleri o kadar güzel görünüyordu ki, ylnız kendi kirpikleri sık ve uzundu. İs kirpiklerindeydi.

catherine arley kullanıyorum ben de cok memnunum kullanan arkadaslarım da cok memnun tavsıye ederım denemeye deger uzerınde made ın turkey yazısı da gururlandırıyor ınsanı :)En Büyük TÜRKİYE

hem güzel görünüp hemde göreneklerini tıkamayan yormayan bir ürün kullanılmalı bir uzman olarak kesinlikle mineral ürünler kullanılmalı :) isimde verebilirim ben cok memnunum ayrıca içeriğinde titanyum dioksit bulundugu için bir nevi güneş kremi görevini başarıyla üstlenen bir ürün...şiddetle tavsiye ederim cünkü ben cok seviyorum:)

bu sitede baya övülen bir puda markası vardı catherine arley.
bi araştır derim hem ucuz hemde baya övgü toplamıştı bloglarda vs.

hem güzel görünüp hemde göreneklerini tıkamayan yormayan bir ürün kullanılmalı bir uzman olarak kesinlikle mineral ürünler kullanılmalı :) isimde verebilirim ben cok memnunum ayrıca içeriğinde titanyum dioksit bulundugu için bir nevi güneş kremi görevini başarıyla üstlenen bir ürün...şiddetle tavsiye ederim cünkü ben cok seviyorum:)

evet canım bence de mineralli ürünler kullanılmalı. ben lorealinkini kullanıorum çok da memnunum. ama 3 yıl olacak alalı pek kullamadığım için gramajları bana fazla geliyor. tekrar almayı düşünüyorum bu aralar sen ne önerirsin mineralli olarak?

arkadslar bende uzun zaman catherina arley kullandım ama yüzümde sivilceler cıktı ve izleri hala duruyor daha sonra bu pudrayı bıraktım ve tamamen dogal bourjois marka organik bi pudra var onu kullanmaya basladım cok memnunum okdar kapatıcı özelıgı gelıstırılmıskı fondoten hiç kullanmıyorum bıle. birde sivilcelerim buyuk ölcude azaldı herkese tavsiye ediyorum gözunuz kapalı alabilirsinz. bı deneyın yada gıdın dırek satan yerlerde denetiyorlar zaten bende deneyerek almsıtım boynerden alıyorum ben oraya sorabılırsınz :) :21:

arkadslar bende uzun zaman catherina arley kullandım ama yüzümde sivilceler cıktı ve izleri hala duruyor daha sonra bu pudrayı bıraktım ve tamamen dogal bourjois marka organik bi pudra var onu kullanmaya basladım cok memnunum okdar kapatıcı özelıgı gelıstırılmıskı fondoten hiç kullanmıyorum bıle. birde sivilcelerim buyuk ölcude azaldı herkese tavsiye ediyorum gözunuz kapalı alabilirsinz. bı deneyın yada gıdın dırek satan yerlerde denetiyorlar zaten bende deneyerek almsıtım boynerden alıyorum ben oraya sorabılırsınz :) :21:
Meraba ben de catherına arley kullandım cok güzel kapatıyor ama cildi hiç hava aldırmıyor.Bourjoisin pudrası catherina arley kadar kalıcı mı?

Alix Avien in pudralarını önerebilirim renk tonları da oldukça güzel hatta allıklarına bayılıyorum

yaklasık bır senedır loreal true match kullanıyorum esmerım ten rengıme yaz kıs uyuyor.cok guzl ve hafıf bır dokusu var yagsız sıvılce vs asla yapmıyor.cuan bıtmek uzere tekrar aynısından almayı dusunuorum.:KK53:

maybelline affinitone pudra

Giorgio Armani'nin pudra çeşitlerini çok başarılı buluyorum istediğiniz kapatıcılık türüne göre çeşitleri var.

Ben de bu yaşıma kadar hiç pudra kullanmadım ama heves ettim çok önerilen max factor cream puff serisinden 41 numaralımı pudrayı aldım. Işık altında tenime uygun gibi geldi ama medium bej yazıyordu bir tonu açığı ile mi değiştirsem acaba? Zaten esmerim pudra sürünce daha da kara görünmek istemiyorum yüzüm biraz aydınlansın istiyorum eve gelip baktığımda orda gördüğüm renkten koyu gibi geldi bana pudra,sizce değiştirsemmi kızlaar?( Buğdayın bir ton koyusu esmerim bu arada )Bir de pudra fırçası aldım güzel ama içindeki süngerlemi sürmek lazım acaba o konuda da tereddütte kaldım açıkçası.:44:

mineralli ürünlerde ı.d bare...bir de rimmelin pudrasını öven arkadaşlar oldu

benimde cildim yağlı acaba bana hangi pudrayı önerirsiniz. ben shıseido yu düşünüyorum ama kapatıcı değil diyolar fazla kullanan var mı aranızda. mac alsam yağlı cildime uyar mı kararsız kaldım

X