Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pudingli Pufidik Kurabiye

BenmasMavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
4.941
3
Pufidik kurabiyeler...

1 Paket kakaolu puding 2.5 bardak sütle ve 1çay bardağı toz şekerle pişirilip soğutulacak...Sıvı olursa ( bir çay bardağına 2tatlı kaşığı nişasta koyup eklenecek )

4 kaşık yoğurt
1 paket yumuşak margarin
3bardak un
1paket kabartma tozu
1paket vanilya

Üzeri için:
Pudra şekeri
Kakao

-Kurabiye hamurumuz için gerekli malzemeleri öncelikle margarin ve yoğurt olmak üzere karıştırıp orta yumuşaklıkta bir hamur hazırlıyoruz.

-Hamurumuzdan iri bir parça alarak merdaneyle açıyoruz.Kase yardımıyla kesikler çıkarıyoruz.

-Ortasına biraz puding koyuyoruz.Yuvarlıyoruz.

-Diğer hamura da aynı işlemi uyguluyoruz.

-180 dereceli hafif ısıtılmış fırına veriyoruz.

-Üzeri biraz pembeleşince alıyoruz.Pudra şekerle kakao eliyoruz

Ellerine sağlık canım çok lezzeti oluyor bu toplar uzun zamandır yapmıyordum not aldım en kısa zamanda yapıcam inş..

bu da süpermiş cokacimcoookcokacimcoook
listeme aldım yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

tarif çok güzel görüüyo ellerine sağlık en yakın zamanda bende yapacağım...

nefis görünüyorcokacimcoook
ellerine emgine saglik canim deniycem mutlakaopuyorumnanaktan

canım hazır dr.outker puding olurmu birde hamurun içine koyup kapatıp fırına veriyoruz ya puding erimiyormu içinde nasıl oluyor puding?

canım hazır dr.outker puding olurmu birde hamurun içine koyup kapatıp fırına veriyoruz ya puding erimiyormu içinde nasıl oluyor puding?

Her türlü puding olur canım.

Pudingi normalde 3.5 bardak sütle pişiririz ya bu tarifte 2,5 bardak sütle pişiriyoruz.

Eğer içine puding koymak istemiyorsanız muhallebi tarzı birşey pişirip onu da koyabilirsiniz.

Valla benim yaptıklarımda dağılma,erime felan olmadı çünkü alt kısımlarını iyice yapıştırıyorum elimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…