Ben bunu bugün yaptım ve yemiyorumya dolaptaki pasta için kendimi zor tutuyorum bu yapılır mı ya
ayy nasıl dayanıyorsun ya.Allah tan yiyorum yiyorum kilo almıyorum artı tatlı bana kilo yapmıyo yoksa 1,5 ton olurdumBen bunu bugün yaptım ve yemiyorumSen şimdi pasta yiyeceğim diyorsun Kilo alacaksın benden söylemesi
Maşaallahayy nasıl dayanıyorsun ya.Allah tan yiyorum yiyorum kilo almıyorum artı tatlı bana kilo yapmıyo yoksa 1,5 ton olurdum
Teşekkür ederimwaooww cok lezız gorunuyor, kekın gorunsutunden belli üstü dümdüz
yeseydınız bişicik olmaz
spor yaptıktan sonra kılo mılo olmaz ki
ellerınıze sağlık =))
Teşekkür ederimayy çok güzel görünüyor ellerinize sağlık
afiyet olsun çocukları da öp benim için.ben böyle bişey yapabilsem hiç durur yum yemedenMaşaallah
Herşey kilo vermek içinArkadaşlarıma söz verdin yiyemiyorum Çocuklar için yaptım
deneyecm mutlakaTeşekkür ederim
Teşekkür ederim1 haftadır diyet yapıyorum bir süre tatlı yemeyi düşünmüyorum umarım becerebilirim
Tadını bilmiyorum ama ev ahalisi beğendibu ne nevoş harikaaaaaaaa
Sağol canımafiyet olsun çocukları da öp benim için.ben böyle bişey yapabilsem hiç durur yum yemeden
Sağol canımTamam öperim
Ben kendime kayısı ve incir ile diyet tatlı yaptım
Ben daha önce denemiştim ama oymak biraz zor olmuştu.Dolma oyacağını sadece bunun için aldım tavsiye ederim çok kolay oluyor..deneyecm mutlaka
afiyet olsunSağol canımTamam öperim
Ben kendime kayısı ve incir ile diyet tatlı yaptım
görünüşü ve yapılışı çok yaratıcı olmuş cidden eminim tadı çok güzeldir. bende neyle oyabiliriz diye soracaktım.Ben daha önce denemiştim ama oymak biraz zor olmuştu.Dolma oyacağını sadece bunun için aldım tavsiye ederim çok kolay oluyor..
Keki ve malzemeleri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz..İsteğe bağlı üzerine meyveli sos dökülebilir..
aa onu nasıl yaptınız
benım de kayısı ve ıncır yemem gerekıyomus
vıtamın alma acısından