• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puantiyeli oje deneyenler?

ezgiyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
12
0
36
Antalya
Bu seneki merakım puantiyeli ojeler :)))

Bu görseli Facebook'tan aldım. Puantiyelerine ve ojelerin renklerine bayıldım.

Kendi kendime puantiyeli oje yapamıyorum. Bu işin bir sırrı, püf noktası mı var? Uygulayanlar yardım edebilir mi???

Eklentiler

• $119486196333796860_okLfgAfX_f.jpg
    $119486196333796860_okLfgAfX_f.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 112
ben geçen yaz arada yapıyordum canım,zor değil.fırçanın ucuyla hafifçe dokun.noktaların illa eşit olması şart değil.:9:

fırçayla zor olur onun yerine toplu iğnenin top kısmını batır ojeye puantiyeni öyle yap hep eşit oldu derdi falan olmuyo çok güzel oluyo:21:

Ben toplu iğne ufacık olunca elimden kayıp battığı için annemin dantel tığlarından biriyle yapıyorum :D
Ojeden biraz zemine akıtıp tığın başıyla harifçe dokundurup sonra tırnağıma değdirip çekiyorum. Tırnakta damla halinde kalınca oje bozuluyor çünkü sonra hobaa en baştan :D

merhaba canım çok küçük puantiyeler için kürdan kullanabilirsin :) Daha büyükler için toplu iğne, tığ, suluboya fırçası arkası, çok ince uçlu sulu boya fırçalarının fırça kısmı, eskiden güzel yazı dersinde kullandığımız dolmakalem tarzı aletler vardı başları değişebilen onlardan da alıp istediğin büyüklüklerde kullanabilirsin. Hiç uğraşamam hiçbir aletle diyorsan nail art fırçası kullanabilirsin :)

Puantiyeli oje aynı Şirinlerin mantarları gibi! Çok sevimli!

Tırnaktaki ojeler Pastel'in galiba. Hangi numaralar olduklarını bilen var mı?

Çok tatlı renkler ve puantiyeler! mutlaka denemem lazım!

Püf noktasını anlatan herkese teşekkürler! :)

hheh guldurdunzu benı tırnaklr bana aıt deıl neten arkadslar ıstınc ebulum foto makınem bozuldu ıcın cekemeım:D ama bıre bır aynısı dım bende eyeliner ıle yapıorum ucu fırcalı olanlardan deıl butun onalra ıle :D

Back