ben yürütece 57.25 tl istanbul balıkesir arası kargo ödedim ambar varsa en ucuz o .pişmanda oldum.Arkadaşlar ptt ile yürüteç alan gönderen var mı?ücret ne tutar acaba?arkadaş kutu ölçülerini gönderdi doğru hesaplattıysam eğer fazla tutmuyor.Ama mama sandalyesi alan olmuş 85 tl kargo ücreti diyo merak ettim bende.
mCanimm o nedir yaa o nasil bir kargo ucreti ben mamas papas gonderdim baya kalipluydi 20 tl gibi bisey tuttu ambar dedigin ne oluyokiben yürütece 57.25 tl istanbul balıkesir arası kargo ödedim ambar varsa en ucuz o .pişmanda oldum.
google yaarsan daha ayrıntılı okursun hem bulunduğun ve göndereceğin yerde varmı onuda görmüş olursun kamyon ile oluyor.benimki koliye konmuştu üstüne oturma yeri yıpranmanktan yırtıktı ben tekerleklerinni yıpranmış olduğunu biliyordum sadece bu sebepten 20tl almıştım ama kullanma dedi doktorumuzda boşa gitti.Cani
mCanimm o nedir yaa o nasil bir kargo ucreti ben mamas papas gonderdim baya kalipluydi 20 tl gibi bisey tuttu ambar dedigin ne oluyoki
57.25 mi ptt ile mi?Kargoya gidip sorsam daha iyi sanırım.ben yürütece 57.25 tl istanbul balıkesir arası kargo ödedim ambar varsa en ucuz o .pişmanda oldum.
evet canım gönderen arkadaş evinden aldırdığı için 4 tl farketmiş ama o bişey değil sonuçta birazda gönderilen ürünü iyi paketlemekyede alakalı yüksek ve uzun olursadahada çok tutuyor.57.25 mi ptt ile mi?Kargoya gidip sorsam daha iyi sanırım.
hayır değildi kendisi kolilemişti.Anladım canım.Yürütecin kutu ölçüleriyle bi sorayım en iyisi ben kargoya.Seninki yürütecin kendi kutusu değilmiydi?
bende sıkıca streç filmle sarılsa en güzeli katkat darbedebde bir şey olmaz ucuzagider.cnm ben bebek hamagi aldim 18.5 tuttu eger kartona kouarsa cok tutar posetle sarsn hamak daha agr bence yürtec te hemn hemn ayni tutar sanrm
Canimm birde bisey dicem boyle durumlarda kargoyu kabul etmemek lazim aslinda cunku sana 77 liraya gelmis yurutec cok rahat sifir alabilirdin bende dahil saticular eger boyle birsey yaparsa hakikaten gonderin arkadaslar cunku bu gercekten kotu biseyben yürütece 57.25 tl istanbul balıkesir arası kargo ödedim ambar varsa en ucuz o .pişmanda oldum.
evet doğru ama söylenen bi sözden dolayı kabul ettim arkadaşıda rencide etmemek adına konuyuda fazla irdelemek istemiyorum yanında hediyelerde yollamış onlarla aynı olurdu gibi bir konuşma geçti sonradan telafide etmek istedi ama benim için söylemekten çok icraat önemli..Canimm birde bisey dicem boyle durumlarda kargoyu kabul etmemek lazim aslinda cunku sana 77 liraya gelmis yurutec cok rahat sifir alabilirdin bende dahil saticular eger boyle birsey yaparsa hakikaten gonderin arkadaslar cunku bu gercekten kotu bisey
Canım benimkide chicco kutusuyla ptt kargoyla bursadan geldi,23 verdim.Ptt kargo uzaklığa göre fiyat değişmiyor diye duymuştum ama sen çok ödemişsin yaaa.merhaba ben ptt kargo izmir - ist. 47,5 tl odedim chicco marka
Aynen canım uykuları kaçar insanın yürüteci 45 aldım zaten o kadar fazla ödemedim Allahtan :)Uff.. Kutu oldugu ıcınmı bu kadar cok tutuyo ya ;( ben o kadar kargo versem herhalde uyuyamazdım..
Canım benimkide chicco kutusuyla ptt kargoyla bursadan geldi,23 verdim.Ptt kargo uzaklığa göre fiyat değişmiyor diye duymuştum ama sen çok ödemişsin yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?