Bebek İkinci El ptt kargo ile yürüteç

nayko_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
654
114
123
Kocaeli
Arkadaşlar ptt ile yürüteç alan gönderen var mı?ücret ne tutar acaba?arkadaş kutu ölçülerini gönderdi doğru hesaplattıysam eğer fazla tutmuyor.Ama mama sandalyesi alan olmuş 85 tl kargo ücreti diyo merak ettim bende.

Arkadaşlar ptt ile yürüteç alan gönderen var mı?ücret ne tutar acaba?arkadaş kutu ölçülerini gönderdi doğru hesaplattıysam eğer fazla tutmuyor.Ama mama sandalyesi alan olmuş 85 tl kargo ücreti diyo merak ettim bende.
ben yürütece 57.25 tl istanbul balıkesir arası kargo ödedim ambar varsa en ucuz o .pişmanda oldum.

Cani

mCanimm o nedir yaa o nasil bir kargo ucreti ben mamas papas gonderdim baya kalipluydi 20 tl gibi bisey tuttu ambar dedigin ne oluyoki
google yaarsan daha ayrıntılı okursun hem bulunduğun ve göndereceğin yerde varmı onuda görmüş olursun kamyon ile oluyor.benimki koliye konmuştu üstüne oturma yeri yıpranmanktan yırtıktı ben tekerleklerinni yıpranmış olduğunu biliyordum sadece bu sebepten 20tl almıştım ama kullanma dedi doktorumuzda boşa gitti.

57.25 mi ptt ile mi?Kargoya gidip sorsam daha iyi sanırım.
evet canım gönderen arkadaş evinden aldırdığı için 4 tl farketmiş ama o bişey değil sonuçta birazda gönderilen ürünü iyi paketlemekyede alakalı yüksek ve uzun olursadahada çok tutuyor.

Anladım canım.Yürütecin kutu ölçüleriyle bi sorayım en iyisi ben kargoya.Seninki yürütecin kendi kutusu değilmiydi?

cnm ben bebek hamagi aldim 18.5 tuttu eger kartona kouarsa cok tutar posetle sarsn hamak daha agr bence yürtec te hemn hemn ayni tutar sanrm
bende sıkıca streç filmle sarılsa en güzeli katkat darbedebde bir şey olmaz ucuzagider.

ben yürütece 57.25 tl istanbul balıkesir arası kargo ödedim ambar varsa en ucuz o .pişmanda oldum.
Canimm birde bisey dicem boyle durumlarda kargoyu kabul etmemek lazim aslinda cunku sana 77 liraya gelmis yurutec cok rahat sifir alabilirdin bende dahil saticular eger boyle birsey yaparsa hakikaten gonderin arkadaslar cunku bu gercekten kotu bisey

Canimm birde bisey dicem boyle durumlarda kargoyu kabul etmemek lazim aslinda cunku sana 77 liraya gelmis yurutec cok rahat sifir alabilirdin bende dahil saticular eger boyle birsey yaparsa hakikaten gonderin arkadaslar cunku bu gercekten kotu bisey
evet doğru ama söylenen bi sözden dolayı kabul ettim arkadaşıda rencide etmemek adına konuyuda fazla irdelemek istemiyorum yanında hediyelerde yollamış onlarla aynı olurdu gibi bir konuşma geçti sonradan telafide etmek istedi ama benim için söylemekten çok icraat önemli..

Uff.. Kutu oldugu ıcınmı bu kadar cok tutuyo ya ;( ben o kadar kargo versem herhalde uyuyamazdım..

Aras kargo ile bebek arabası istanbuldan hakkariye 25 tuttu nasıl fiyatlar onlar yawwww

Back