- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
-
- Konu Sahibi burcus0105
Cok tesekkurler canimCanım benim arkadaşım almıştı gonalf 450mg 800 tl filandi digerleri hakkında bi fikrim yok
burcuuu canım sennle karşılaşmak ne güzelllll :) canım kızın mı olmşşşşş :) ayyyy çok sevindim senn adına :) tüp bebk yaptın demek.....ya hep aklımdaydın ve şu an senn açtığın ve hepimzn aşılama hüsranı yaşadığımız konuna girdim şöyle bi iç çektim üzülüyordum ki senn bebiş olduğunu gördüm :)Herkese merhabalar
Bikac ay aradan sonra yine klube gelmekten kendimi alamadımbeni hatırlayanlar olabilir pso luyum. 4 yıldır evliyim. İlk asilamam olmadı ikincisinde ikiz gebelik oluştu. Birisi tutunamadı digeride 10haftalikken kalbi durdu şimdi eski konuya baktıkça içim acıyor.... neyse şuan tüp bebek tedavisi gordum dün 2embriyo yerleştirdiler ayın 20sinde test yaptırcagim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla kucağımiza aldırsin inşallah. Tüp bebek yaptıranlar buluşalım konuşalım istedim belki birbirimize umut oluruz....
Canım yaaa :) benimde hep aklimdasin... Evet tup bebekle minnak bi kızım oldu çok şükür. 6aylik doğdu 40gundur kuvezde orada buyuyor inş. Dualarını eksik etme.sen ne yaptın??? Rabbim herkese nasip etsin muhteşem bi duyguburcuuu canım sennle karşılaşmak ne güzelllll :) canım kızın mı olmşşşşş :) ayyyy çok sevindim senn adına :) tüp bebk yaptın demek.....ya hep aklımdaydın ve şu an senn açtığın ve hepimzn aşılama hüsranı yaşadığımız konuna girdim şöyle bi iç çektim üzülüyordum ki senn bebiş olduğunu gördüm :)
oo Allah şifasını versn...iyi mi inş..... canım ya bu yıl da ben eşimden ayrıyım. o batıda ben doğuda.... 5-6 ay sonra ben yanına temelli gideceğim... gittiğim gibi tüp bebek yapacaz biz de.....Canım yaaa :) benimde hep aklimdasin... Evet tup bebekle minnak bi kızım oldu çok şükür. 6aylik doğdu 40gundur kuvezde orada buyuyor inş. Dualarını eksik etme.sen ne yaptın??? Rabbim herkese nasip etsin muhteşem bi duygu
Kesinlikle hemen yaptır. Rabbim inşallah yardımcın olur. Zeynep Suyum iyi çok şükür yawas yawas buyuyor. Beni haberdar et emi öpüyorum çok cokoo Allah şifasını versn...iyi mi inş..... canım ya bu yıl da ben eşimden ayrıyım. o batıda ben doğuda.... 5-6 ay sonra ben yanına temelli gideceğim... gittiğim gibi tüp bebek yapacaz biz de.....
tabiki haberdar edicem :) canım niye erken doğum oldu sebebi belli mi? bir de hamilelik sürecin nasıl geçti düşük riskin var mıydı? 2 yumurta transfer edildiğini yazmışsın. sen mi istedin doktor mu önerdi?? canım ben iki yumurta transef edin desem ikiz olur korkusuyla cesaret edemm. e bir yumurta transferi de gebelik şansını düşürür galiba. bu konuda aydınlatabilrsen çok sevinirim . ben de çok öpüyorum. zeynepciği de öp yerime :)Kesinlikle hemen yaptır. Rabbim inşallah yardımcın olur. Zeynep Suyum iyi çok şükür yawas yawas buyuyor. Beni haberdar et emi öpüyorum çok cok
Bende ya tutmazsa düşüncesiyle iki yumurta transfer edin demiştim. 7.gun dayanamadım kan testi yaptırdım 17cikti beyan sonrada hamile olduğumu ve birinin tuttuğunu öğrendim. İlk dört ay sürekli hastanedeydim ara ara yatış yapıldı hep kanamam oldu. Aynen önceki hamileligimdeki gibi. Sonra iyi gibi oldum 5.ayimda ise başladım ama yine korku dolu tabi. 6.ay biterken nisan gelmis anlamadım doktora gittik 1gece yatırdı çıkardı. Tam 6.ayin sokacağı gün 24.haftanin son günü sancim tuttu ve acil sezeryana aldı doktor. Düşük riski plesenta asagidaydi ilk zamanlar ondan demişti doktor. Çok şükür 43gun oldu bi sorunu yok yawrumun o iyi olsunda beklerim ben.. zaten hep beklemedik mı?tabiki haberdar edicem :) canım niye erken doğum oldu sebebi belli mi? bir de hamilelik sürecin nasıl geçti düşük riskin var mıydı? 2 yumurta transfer edildiğini yazmışsın. sen mi istedin doktor mu önerdi?? canım ben iki yumurta transef edin desem ikiz olur korkusuyla cesaret edemm. e bir yumurta transferi de gebelik şansını düşürür galiba. bu konuda aydınlatabilrsen çok sevinirim . ben de çok öpüyorum. zeynepciği de öp yerime :)
canım ya çok zor süreçler yaşamışsınBende ya tutmazsa düşüncesiyle iki yumurta transfer edin demiştim. 7.gun dayanamadım kan testi yaptırdım 17cikti beyan sonrada hamile olduğumu ve birinin tuttuğunu öğrendim. İlk dört ay sürekli hastanedeydim ara ara yatış yapıldı hep kanamam oldu. Aynen önceki hamileligimdeki gibi. Sonra iyi gibi oldum 5.ayimda ise başladım ama yine korku dolu tabi. 6.ay biterken nisan gelmis anlamadım doktora gittik 1gece yatırdı çıkardı. Tam 6.ayin sokacağı gün 24.haftanin son günü sancim tuttu ve acil sezeryana aldı doktor. Düşük riski plesenta asagidaydi ilk zamanlar ondan demişti doktor. Çok şükür 43gun oldu bi sorunu yok yawrumun o iyi olsunda beklerim ben.. zaten hep beklemedik mı?
canım ya çok zor süreçler yaşamışsınRabbim Zeynepciğin acısını hiçbir zaman yaşatmasın inş. hayırlı,sağlıklı ve vatana yararlı bir evlat etsin inş. ya ben de 2 tane mi tarnesfer edin desem acaba bilemedm ki ikiz olursa vücut direncime güvenmyorm kaldırablceğne ihtimal dahi vermyrm. e 1 tane transfer yapılsa da tutma ihtimali düşer dye offff
loliiii :) kız o kadar çok çürüğüm ki güvenemiyorum kendime yaSen en iyisi 2 tane koydur cnm :)))))
loliiii :) kız o kadar çok çürüğüm ki güvenemiyorum kendime yabu arada naptın gittin mi endokrine ???
loliiii :) kız o kadar çok çürüğüm ki güvenemiyorum kendime yabu arada naptın gittin mi endokrine ???
hahaha :) kız sana dyorm ki ikiz gebelik zor benm bünye kaldrmz :/Ikiz olsun iste kiz ne guzel.bikerede bi oglan bide kizin olur oh miss.gttim cnim endokrine
hahaha :) kız sana dyorm ki ikiz gebelik zor benm bünye kaldrmz :/
eee endokrinde ne denldi san ne oldu ne bitti???