Pso+aşılama+ Tüp bebek yaptıranlar yaptıracaklar ve sonrası....

Bende evde yapmıştım çıkmamıştı hatta 3aylik hamileyken yaptım yine çıkmadı :) kız 14.gunde kana zor geçiyor idrara nasıl geçsin :)) evdeki testlere inanma. Bence sen hamileydim içime öyle doguyor

Yok kuzum ne agrim ne sizim.belirtim sifir
;( goguslerim hassasti normale donuyolar onlarda..olmadi sanirim gene sadece sol kasik bolgesinde bi rahatsizlik hissim var o nedendir blmiyorum

Şuan benimde sağ kasigim agriyor.. sonucu kesin olarak kan tahlilinden önce öğrenemezsin. Umudunu kaybetme Rabbim en dogrusunu bilir

Var ama çok değil . Olmadığını bilmektense hiç sonucu bilmemek daha iyi sanırım :)) zaten olursa ahdim var kimseye demiycem 3ay bitene kadar kocama bile tabi durabilirsem

İkinci aşılama tutunca söylemediğini insan kalmadı nazar değdi iki bebeğinde gitti. Bende olursa soylemeyecegm demiştim :)

Ben lise sondan beri tarlusal farlutal iğne ilaçsız adet olduğumu hatırlamıyorum. İnat edip 6ay icmedim yine olmamıştm

Aynen bende )))tam 6ay olmadigimi bilirim.biz seninle tipatip ayniyiz cnm.ama bak senin asilamalarin tutmus ne guzel.sen rahim filmi falan cekildinmi?histereskopi falan oldunmu?fsh lh e2 degerlerin nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…