- 27 Mayıs 2024
- 20
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi beyzanuruslu
Yaa şuan çok sevindim Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahBen varım️ gebeyim aynı zamanda psikiyatri ilacı kullanıyorum
Şuan gebe değilim ama gebelik düşünüyorum fakat ilaç kullanıyorumGebelikte
paxil remeron kullandım gebeliğimde zor zamanlarımda ativan yesıl recete bıle kullandm bi sorun olmadı cok skur kızım 31 aylıkMerhaba hanımlar nerden basliyacagimi tam olarak bilmiyorum ama içimi rahatlatmam lazim lütfen bana yardımcı olun ben 4 sene raxera ve redepra kulladim sonra 2 ci gebelik düşündüğüm için ilaclarimi bıraktım doktor kontrolünde ama 1 ay zor dayandim doktoruma tekrar gittim ve 2 aylık tekrar ilaç kullanmamı söyledi fakat artık istemiyorum kullanmak ama kullanmadigimdada çok kötü oluyorum heyecan ve korku var sadece kullanmadığım zaman fakat doktorun bana yazdığı paxera 20 kullanmıyorum istemedigim için şuanda sadece redepra 15 ama onuda çeyrek olarak gün aşırı kullanıyorum doktoruma sordum direk bana gebelik yok dimi diye sordu sonra bana geri dönmedi watsap üzerinden konuşmuştuk şuan kafama göre kullanıyorum yaniama sadece redepra çeyrek olarak içiyorum gayet iyiyim lütfen aranızda böyle sorun olup gebelikte kullandığınız ilaç var mı ??
Ya çok sevindim Allah bağışlasınpaxil remeron kullandım gebeliğimde zor zamanlarımda ativan yesıl recete bıle kullandm bi sorun olmadı cok skur kızım 31 aylık
ben gebeyken doktorum bana hiçbir ilaç kullandirtmadi. Siz hangi ilaci kullaniyorsunuzBen varım️ gebeyim aynı zamanda psikiyatri ilacı kullanıyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Yaa şuan çok sevindim Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahkaçıncı haftada başladınız ve hangi ilacı kullanıyorsunuz bide bebisinizde sağlık sorunu felan yok dimi ?? Ben çok korkuyorum ya
Siz nasıl 9 ay dayandiniz pekiben gebeyken doktorum bana hiçbir ilaç kullandirtmadi. Siz hangi ilaci kullaniyorsunuz
Evet ilk 3 ay kullandırmıyorlar bebeğin beyin gelişimi için vs. Ama korkma ilacın etkisini vücudundan atması zaten 3 ay. Dayanırım diyorsan hamileliği dene bence. Korkma başkalarının sözlerinden senin sağlığın çok önemliRedeprayla hamile kalan var mı peki?? Veya hamilelik sırasında bu ilacı kullanan var mı acaba doktorum bana ilk 3 ay icemezsin dedi çok korkutuyorlar ya bebeğine bişey olur felan diye
İlk 3 ay dayanırım herhalde Allah yardım eder bir şekilde ama bebeğe bişey olcak diye korkuyorum açıkçası ama gebeliğimi sırf kızım için istiyoruz çok kardeş istiyor çünküEvet ilk 3 ay kullandırmıyorlar bebeğin beyin gelişimi için vs. Ama korkma ilacın etkisini vücudundan atması zaten 3 ay. Dayanırım diyorsan hamileliği dene bence. Korkma başkalarının sözlerinden senin sağlığın çok önemli
Onlar Allaha emanet sen içini ferahlatmaya çalış. Burada kullanıp bebekleri sağlıklı olanlar var. Onlarla konuş istersen belki içini rahatlatır konuşmakİlk 3 ay dayanırım herhalde Allah yardım eder bir şekilde ama bebeğe bişey olcak diye korkuyorum açıkçası ama gebeliğimi sırf kızım için istiyoruz çok kardeş istiyor çünkünapicam bilmiyorum kafam çok karışık
Ativan bulabilidiniz mipaxil remeron kullandım gebeliğimde zor zamanlarımda ativan yesıl recete bıle kullandm bi sorun olmadı cok skur kızım 31 aylık
hayır kaldırmışlar piyasadan ativanı kullanmıyorumAtivan bulabilidiniz mi
Onun yerine kullandığınız bir şey var daha önce de konuşmuştuk sizinlehayır kaldırmışlar piyasadan ativanı kullanmıyorum
xanax alıyorum ama her zaman değil ayda 2 kez flan sürekli kullanmıyorum artk daha iyiym sukurOnun yerine kullandığınız bir şey var daha önce de konuşmuştuk sizinle
Anladım çok geçmiş olsunxanax alıyorum ama her zaman değil ayda 2 kez flan sürekli kullanmıyorum artk daha iyiym sukur