• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psiqo'nun Nian 18 Temmuz 2009:)

canım çok tatlı olmuşsun canım benim iyikide elbienin rengini turkuaz yaptırmışsın daha güzel olmuş yaz günü cıvıl cıvıl çok güzelsiniz ikinizde..rabbim mutlulugunuzu daim etsin...Allah nazarlardan saklasın...en ince detaylar süperr kendi nişanın için yapıyorsun neden yorulasınki ala ala kaydirigubbakcemile2

canım çok tatlı olmuşsun canım benim iyikide elbienin rengini turkuaz yaptırmışsın daha güzel olmuş yaz günü cıvıl cıvıl çok güzelsiniz ikinizde..rabbim mutlulugunuzu daim etsin...Allah nazarlardan saklasın...en ince detaylar süperr kendi nişanın için yapıyorsun neden yorulasınki ala ala kaydirigubbakcemile2

çok tşk ederim canım.allah razı olsun
aminnnnnnn:Saruboceq:

cok tatlısınız rabbım nazarlardan korusun mutlulugunuz daım olsun inş darısı dugun fotolarına mutluluklar

çok şeker olmuşsun canım elbisende çok yakışmış. bohçalarında süper süslenmiş maşallah.. Allah mutluluğunuzu daim etsin..

elbısenı nerden aldın tattlım cok güzel rengı ve acık olmaması cok hosuma gıttı.ayrıca cok güzel tasımısın canım.Allah mesut etsın.

canim Allahim mutlulugunuzu daim etsin...bahcede,acik havada nisana dugune bayilirim...mutluluklar.Allah tamamina erdirsin...cok guzelsiniz ve hersey cok guzel

başta siz olmak üzere herşey çok güzel olmuş:nazar::nazar::nazar:

Allah tamamına erdirsin..

ay fıstıgım iyiki bu renk yaptırmışsın nişanlıgını hele o kol detayına bayıldım süper olmuşsun cnm yaaa allah bi ömür mutluluk nasip eder inş...darısı benim gibi bekleyenlere inş:):):):)

Psiqocum tebrik ederim öncelikle..Çok hoş olmuşsun maşallah..Umarım mutluluğunuz bir ömür sürer,Allah tamamına erdirsin :)

her ince ayrıntısına kadar düşünülmüş herşey ne hoş..
rabbim tamamına erdirsin inşallah..
çok tşk ederim.allah razı olsun hepinizden.ne güzel şeyler yazıyorsunuz.
allah daha güzellerini sizlere nasip etsin

cok tatlısınız rabbım nazarlardan korusun mutlulugunuz daım olsun inş darısı dugun fotolarına mutluluklar
amin canım inş nazarlar değmez dularınızla daim oluropuyorumnanaktan
çok şeker olmuşsun canım elbisende çok yakışmış. bohçalarında süper süslenmiş maşallah.. Allah mutluluğunuzu daim etsin..

elbısenı nerden aldın tattlım cok güzel rengı ve acık olmaması cok hosuma gıttı.ayrıca cok güzel tasımısın canım.Allah mesut etsın.
elbiseyi izmirden aldık tatlım.rengi gerçekten güzeldi.ve inan burdakinden daha canlıydı.
allah razı oslun çok saol

mutluluklar tatlımm
tşk ederim cnm

herşeyin çok güzel..maşallah
allah tamamına erdirsin..
bir ömür mutluluklar...
çok tşk ederim çok saol

canim Allahim mutlulugunuzu daim etsin...bahcede,acik havada nisana dugune bayilirim...mutluluklar.Allah tamamina erdirsin...cok guzelsiniz ve hersey cok guzel
açık hava iyi oldu.ben pek sevmezdim öyle evin önü falan ama.atmosfer ayrıymış:)

canım allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

bi yastıkta kocayınnnzemuszemus
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

başta siz olmak üzere herşey çok güzel olmuş:nazar::nazar::nazar:

Allah tamamına erdirsin..
amin canım.çok tşk ederim

ay fıstıgım iyiki bu renk yaptırmışsın nişanlıgını hele o kol detayına bayıldım süper olmuşsun cnm yaaa allah bi ömür mutluluk nasip eder inş...darısı benim gibi bekleyenlere inş:):):):)
evet canım bencede iyiki bu renk olmuş.ve iyiki kollarıda kapalı olmuş.başta amma kapalı olcam diodum ama tamamladı kollar.darısı sizlerin başına.inş. daha güzelleri sizlerin olur
çok güzel olmuşsun canum mutluluğun daim olsun
çok tşk ederim canım
Psiqocum tebrik ederim öncelikle..Çok hoş olmuşsun maşallah..Umarım mutluluğunuz bir ömür sürer,Allah tamamına erdirsin :)

umarım canım umarım.çok saol:1hug:

cnm öncelikle tebrik ederim çok güzel olmuşsun allah tamamına erdirsin inşallah ağız tadıyla senden bi ricam olucak nişan yastığını nasıl buldunuz nerden ne kadara aldınız acilen lazım 2 ağustosda abimin nişanı varda nolur yardımcı ol:1hug::1hug:

canımmmm ayy daha yeni gördüm resimleri
çok güzel olmuşşsun cnm yaa cok tatlı olmussun elbisende cok güzel
allahım bir ömür mutlu etsin inşallah bu arada saçlarında postiş çıt çıt falan varmı

Back