psikopat sevgiliyle nasıl başetcem

Bence bu tehlikeli bir durum şimdi seviyorum diye üstünü örtüp görmezden geldiğiniz gerçekler evliliğinizde daha büyük sorunlara yol açabilir.Yol yakınken geri dön derim.Üzülmek istemiyorsan her şey sevgi değil...

arkadaşım bu çocuk seni sindirmiş haberin yok. Oje sürdüm "yakalandım" diyorsun bak içten içe işlemiş sana da. Dikkatli ol canım iyi düşün hayata bir kere geliyorsun. Oje yahu duyan da aldatıyordun da sevgiline yakalandın zannedecek

Yazdiklarin bana eski nisanlimi hatirlatti. Aynen ondada kiskanclik vardi. Giymeme konusmama gezmeme. Herseye karisirdi. Aynen seninkisi gibi foto isterdi inanmak icin. Af edersin tuvalete gitsem söylicektim nerdeyse. Teline birkez cikmasam öküz gibi bagirirdi. Iki gün surat yapardi. Cok zordu hayatim hep stres olmustu. Her seferinde yeminler ederdi birdaha olmicak karismicam istedigini giyebilirsin (ki hic acik giyinmem) derdi ama yine hep sorun olurdu. Normal kiz arkadasimla görüssem bile bozulurdu kiskanirdi. Ben biraz umursamaz oldugum icin bu tavirlarini görmezden gelip yine bildigimi yapardim ve hep kavga ederdik.

Ama sonra tabi nisandan sonra coooook daha beter oldu. Sadece bu hareketleri degil saygisizligin en alasini gördüm. Dövmekle tehdit etmeler; ben ne dersem o olacak yoksa iki tane agzina carparim demeler.. neler oldu neler. Polislik bile olacaktik nerdeyse..

Kisacasi: böyle insanlardan hayir gelmez. Kendine iyilik yap ve uzaklas bu insandan. Kimse huyundanda vazgecmez. Istedigi kadar degiscem desin yine ayni kalacak. Yol yakinken vazgec hayatini karartma

bikaç sene sonra,
"eşim çok psikopat, balkona ondan habersiz çıktım diye beni dövdü" isimli bir konun olacak eğer evlenirsen.
Üzgünüm ama gerçek bu.
Hayata bi kez geliyorum, hiç kimse için psikolojimi bozamam kişiliğimden de ödün veremem.
Şimdi ayrılsan onun sende yarattığı etkilerden en az bi senede kurtulursun.

bu piskopatlar değilmi kadınlarımızı anlaşamayıp..ayrılıncada bıçaklayıp öldürüyorlar..hiç televizyon izlemiyorsunuz..bu sevgiliyle evlenirseniz canınıza susamış olursunuz..bırakın sevmeyi..sevilcek bir şeyi yokki..sorun arayıcağınıza vurun tekmeyi gitsin ..fakat eğer yakanızı bırakırsa..dua edin..

hiç psikopat sevgilim olmadı kendi adıma taktik veremeyeceğim

dizi izle orada çok çıkıyor böyle psikopat sevgililer bir kaç taktik kaparsın belki

Benim nişanlım kıskanç değil fakat çok fazla tanıdığım var bu durumda olan. Bazıları dayanamayıp ayrıldı bazıları devam edip evlendi. Ayrılanlar bir şekilde kendi yollarını buldu başkalarıyla tanıştı işine gücüne baktı. Evlenenler eve kapandı, çalışmalarına izin verilmedi, tüm arkadaşlarıyla ilişkileri kesildi. Benim gördüğüm evlenince hiçbirşey düzelmiyor, hayatına başka birisinin yön vermesini kabul ediyorsan devam et evlen tabi ama perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. Bence iyi bir düşün bu ilişkiyi, şu an sana çekici gelen kıskançlık ilerde çok pişmanlık yaratacaktır.

insanları ne kadar değiştirmek de isteseniz değiştiremezsiniz. ilerde evlenirseniz bu daha da artarak devam eder. onunla konuşup düzgün bir şekilde size böyle davranmamasını istemelisiniz. ayrıca sevgili ya da evli fark etmez bence kadınlar hayatlarına hiç kimsenin bu kadar müdahale etmesine izin vermemeli.

Benimde basimdan oyle bisey gecti. Seni eve kapaticam pencereden bakmayacaksin. Ciktiginda annemle cikarsin. Calismayacaksin, okulu terk et deyip duruyordu. En sonunda onu terk ettim kurtuldum. Insan robot gibi yasayamaz hayat boyu. Su an size hoş gelebilir kiskanilmak ama ayni evde olunca sanirim isler dahada tehlikeli oluyor.

Kusura bakma düz ve net olucam ama DÜZELMEZ o

Yontacaksın diyen abi, ortak tanıdık mı?

Bu adamın nesini yontacaksın anlamıyorum. En güzel çözüm ayrılmak ve arkana bakmamak. Ömür boyu bu kıskançlıklarla mı uğraşacaksın???

Ne ayrılması sacmalama niye ayrılıyorsun. Ne güzel iste evlenince seni eve kapaticak,kuzenine selam versen aranızda birsey mı var dicek. Bakkala gideyim desen ne zamandır birliktesiniz diye sorucak. Hayatına yon vericek aklın yokmuş gibi seni yoneticek. Ohhh mis nerde bu bolluk.
Napican düzgün adamı. Yontulmamis varken yontulmusuna ne hacet.
Eskilerin bir lafı var bu gençlik elden gidince cok ararsın cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…