- 20 Ocak 2010
- 45.670
- 158.980
- 43
- Konu Sahibi bananoluyo
hep psikopatları beğeniyorsunuz biz napalım doğru düzgün adamlara yazık oluyor ayrıl desek ayrılıcan mı mecbur BAŞETÇEN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba biraz destan yazcam o yüzden şimdiden özür diliyorum =) normalde sorunlarımı kendim çözmeyi tercih ediyorum ama aklıma gelen her yolu denedim olmadı o yüzden biraz yardım almaya karar verdim=) konu şu erkek arkadaşımla iki yıldır birlikteyiz bu yaz nişanlanmayı planlıyoruz ama benim sevgilim psikopatlık derecesinde kıskanç bi adam. başta her kıskanç erkeğin istediği makul şeyler istiyordu benden ama ben he dedikçe afedersiniz ama isin b.kunu çıkardı zamanla güven oluşur düzelir dedim ama iki yıl hala tık yok ayrı şehirlerde yaşıyoruz kıyafetimden konuşmama kadar herşeyime karışmaya başladı iki hafta üst üste dışarı çıksam olay çıkıyo dışarı cıkarken fotoğraf atmamı istiyo o yanımdayken istediğimi giyiyorum istediğimi yapıyorum ama o yokken makyaj yapmama ojeme dahi karışıyo kaç kez kavga ettik ayrıldım bile. tamam biliyorum normal bi kıskançlık değil ama çok seviyorum çok kıskanıyorum napiyim diyo her seferinde bekledim düzelmedi rest çektim olmadı düzgünce konuştum yine olmadı dediklerini yapmadım yine yemedi. bu durum ailemi de uzaklaştırıyo ondan . bi abim ben de böyleydim herşey senin elinde sen yontcaksın dedi. ama ben nasıl yapıcamı bilmiyorum. bana bikaç taktik verir misiniz
Burda bi tip kadınlar var. Her olumsuzlukta hemen uğrasma çek git diyen. Yani ne yazıkki kimse mükemmel degil. Kendi babalarıda kendi kocalarıda mükemmel degildi. Git yontulmusunu bul git psikopat olmayanını bul yani öyle yapacak olsan bunu dert etmezsin çekmezsin bugüne kadar getirmezsin. En uyuz oldugum sey bu ne yazıkki. O zaman kimse maddi sıkıntı cekmesin herkes zengin koca bulsun colukları cocukları paşalar gibi büyüsün dısarda zengin mi yok gidip 1maaşla 2maaşla zor gecinen ailelerde yasıyolar. Yani o kadar sacma geliyo bana. Bnm erkek arkadasımda manyak derecede kıskanc ama onun yapısında var iste ojenin rengi sacının rengi cok kısa olmasa bile o etegin boyu bunun gibi seyler. Ne yazıkki öyle insanlar degismiyolar bazıları evlendikten sonra düzeliyo arkadaslarımın bikacının sevgilisi evlenmeden önce böyle bunaltanlar simdi cok rahatlar hiç bişey söylemiyolar ama herkese böyle olmuyo. Böyle yasamayı ögrencen ben mesela sadece beyaz oje sürmeyi kabullenmistim