• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikopat bir eş mi , iyi bir eşmi ben ne yapacağım?

Hayır nasıl bir embesil takıntıdır bu anlamıyorum. Yüzük fotosu istemek, tayta karışmak, etek giyme demek. Abicim bir insanın fıtratında var ise seninle akşam çekirdek çitlerken bile başkasına nude atıyor olabilir. Cebindeki yüzüğü takar parmağına çeker atar fotosunu.Taytın üstüne bir pantolon çeker atar. Saf mı salak mı bu erkekler ya. Güven bu şekilde sağlanmaz. Bu kontrol obsesyonudur. Tedavisi oldukça zordur. Othello Sendromu en uç boyutudur.

Sizin ki evlilik değil hastalık olmuş çoğu kişi yazmış
Normal değil yani yaşadıklarınız

Aaaa direk konuyu okuyup yazdım konu sahibi banlanmis bi bakayım sayfalara dedim direk kazenin yazdığı sayfa cıktı
Hep derim konunun bir başına bir sonuna bakıp yazmak gerekir diye saf saf yazdım bende:olamaz::-)

Arkadaslar evliyim cocuklarim var. Esim bana cok duskundur cnsel anlamda hergun beni ister bana sarilir uyur arkasibi asla donup yatmaz her gece ilgilenir guzel seyler soyler vs.. is yerine surekli cicek falan yollar. Maddi anlamda ne istersem elinden geleni yapmaya çalışır. Simdi gelelim mevzuya.. kendiai uzak bir yerde calisiyor 1 ayda 10 gun falan geliyor. Calismamida aslinda isyemiyor borc bitene kdr diye soz verdirdim. Butun gun isyerindr mesaj atiyor, tayt giyme pantolon giy diyor resimistiyor.. yuzugumu taktimmi diye fotograf istiyor.. psikologa gidiyor degisicem diyor ama nafile iste. Neyse ben senin kocanim kiyafetibe karismak hakkim dedi tamam drdim tayt giymem dekolte falan giymem saygi gosterdim. O gun mesaja tmis sana bo mint alicam gelinxe kalin artik benim dedigim gibi giyin ( ben kalin mont asla giymem biliyor ) bemde dedimki montumada mi karisacaksin, oda sen demedinmi dedi hakkin tamam diye. Bende dedimki ben sana mini etek tayt vs konuaunda saygi gösterdim. Bana karaktersiz sozleribde durmuyosun soyle boyle dedi madem oyle monta karisamiyorum bundan sonra boynuna sifir olan kazaklarsan giyiceksin dedi aklinca beni cezalandiriyor bende dedimki sen benim kiyafetlerine karisamazsin okadarda degil istersen aldigim nefesede sen karar ver dedim kavga ettik sonra bosanmak istedigimi soyledim.. sizce kim haklı arkadaslar. Herseye karismak istiyor kocLik hakkim diyorben degisecegini dusunmuyoeum..
Off boşu boşuna o kadar yazdım

Konu sahibi belki resmi kurumda çalışmıyor. Siz istediğinizi istediğiniz yerde giyinin beni hiç ilgilendirmez. Konu zaten sizin kıyafet seçimleriniz, eşiniz, hayatınız değil. Tekrar söyleyeyim belli ki anlamadınız. Mesele karıştığı kıyafetin ne olduğu değil. Konu sahibi tamam tayt giymem normal eşim karışır dediği için bugün bu durumda. Bugün tayta karışmasını normalleştirdiğiniz adam yarın monta karışıyor gördüğünüz gibi. Hiç kimse bir yetişkinin kıyfaetlerine karışmak gibi bir hakka sahip değildir. Yazdığınız gibi eşi olması ona böyle bir hak vermez.
Peki

Psikopat ve hasta. Şükür ki ikisine de fetişim yok. Canım tatlıdır. Boşanın

Back
X