Arkadaşlar evliyim çocuklarım var. Esim bana çok düşkündür cinsel anlamda her gün beni ister bana sarılır uyur arkasını asla donup yatmaz her gece ilgilenir güzel şeyler söyler vs.. is yerine sürekli çiçek falan yollar. Maddi anlamda ne istersem elinden geleni yapmaya çalışır. Simdi gelelim mevzuya.. kendisi uzak bir yerde çalışıyor 1 ayda 10 gün falan geliyor. Çalışmamı da aslında istemiyor borç bitene kadar diye söz verdirdim. Bütün gün işyerinden mesaj atıyor, tayt giyme pantolon giy diyor resim istiyor.. yüzüğünü taktım mı diye fotoğraf istiyor.. psikoloğa gidiyor değişeceğim diyor ama nafile iste. Neyse ben senin kocanım kıyafetine karışmak hakkim dedi tamam dedim. Tayt giymem dekolte falan giymem saygı gösterdim. O gün mesaj atmış sana bol kalın mont alacağım gelince, artık benim dediğim gibi giyin ( ben kalın mont asla giymem biliyor ) bende dedim ki montuma da mı karışacaksın, oda sen demedin mi dedi hakkin tamam diye. Bende dedim ki ben sana mini etek tayt vs konusunda saygı gösterdim. Bana karaktersiz sözlerinde durmuyorsun şöyle böyle dedi madem öyle monta karışmıyorum bundan sonra boynuna sıfır olan kazaklarsan giyeceksin dedi aklınca beni cezalandırıyor bende dedim ki sen benim kıyafetlerine karışamazsın o kadar da değil istersen aldığım nefese de sen karar ver dedim kavga ettik sonra boşanmak istediğimi söyledim.. sizce kim haklı arkadaşlar. Her şeye karışmak istiyor kocalık hakkım diyor ben değişeceğini düşünmüyorum..