Psikolojisi kalmadi

Gzm37

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
16
5
16
25
Kizlar ben anne babası kedi köpek gibi kavga eden ailede büyüdüm anksiyete depresyon panik atak hepsini yaşadım ilaçta kullandım ama kroniklesmis neyse ben evlendim sandim ki bu hastalık bitti hamile kaldım kaygılar peşimi bırakmadı doğum yaptım lohusa depresyonu yaşadım aklımı yitirme noktasına geldim 7 ay kadar eşimle cinsellik yaşamadım kendimi toplayıp spiral taktırcaktim hatta eşime yalvardım beni bir kaç gün kafami toplayacak bir yere götür diye işim var dedi eşim bir kere üzerime geldi benden uzak olursan dışarıya bakarım diye korktum dışarıya bakmasın diye 2 kere birlikte oldum hamile kalmışım ama mecbur 5 haftalik iken aldırdım o psikoloji ile tekrar hamilelik kaldıramazdim kürtaj oldum aynı gün spiral taktirdim ama hala bebeğimin haftalarini sayıyorum çok üzülüyorum çok lanet olasi anksiyete bitirdi beni yaa

Esiniz bence tedavi olsun.bariz bi şekilde sizi ve hastalığınizi anlamıyor çok zor Bi durum gerçekten zaten bu hastalığı yaşamayan anlamaz

ikiniz de gerçekten hastasınız, sen kafanı toplamak ve sakin kalmak için bir yere gitmek istiyorsun ama eşin, sen öyle bir durumdayken başka kadınlara giderim diyor, sen ise daha korunmayı bilmiyor 5 haftalık çocuğunu aldırıyor sonra alınan çocuk için anksiyete yaşıyorsun. Derhal bir akıl hastanesine gidin karı koca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…