Ben 25 yaşında ev hanımı iki çocuk annesiyim normalde çok mutlu bir evliliğim vardı takii kumar illeti evliliğime gölge düşürene kadar çok çektim çok şeyler yaşadım eşimle bu konuda neler gördü bu gözlerim neler duydum aklıma geldikçe maf oluyorum evlatlarima her anne gibi bende büyük bir sevgi ile bağlıyım ama artık psikolojik olarak perişan durumdayım sürekli eşimi takip ediyorum kendime engel olamıyorum evin para giderinide üstüme aldım ama hala yapıyor mu birinden borç mu aldı arkamdan ne işler çeviriyor diye diye kendimi paramparça ettim çünkü bir kişi bile bundan kurtulani görmedim duymadım dedikçe iyice ruhsal bir çöküş içinde buldum kendimi boşanmayı çok istiyorum ama buna cesaret edemiyorum çünkü işim yok iş bulayım desem ekonomi malum hadi onuda hallettim deyim lise mezunu olduğum için çalışma saatleri ve kreş saatleri sıkıntı olur aile evine gitsem çocuklarımı ne istediğim gibi yetistire bilirim nede oraya sığa bilirim çünkü babam aşırı baskıcı evet çocuklarıma sahip çıkarlar ama baba evinde bir düzen ve bir saygı ortamı yok kafam çok karışık eşim normalde baskıcı veya bana kötü davranan birisi değil ben ne yapayım lütfen yardımcı olun yargılamadan fikir verin tecrübeli olan kişiler fikir versin gerçekten artık tükendim