Psikolojim bozulmaya başladı artık :(

duygular

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.523
726
333
Merhaba kızlar,

Konuyu buraya açıyorum çünkü daha çabuk cvp alabiliyorum admin lütfen taşıma nolur.

1,5 ay önce diş çektirdim 3-4 hafta kdr sıvı beslenmek zorunda kaldım tabi zayıfladım baya yüzüm çöktü vs, zaten zayıf biriyim bağışıklık sistemimde zayıfladı iyice,

2 haftadır katı beslenmeye çalışıyorum fakat 12 gün önce ateş, halsizlik her yerim biri dövmüş gibi ağrıyor idi bunun yanında mukuslu gaita (kaka ) vardı ishalim, ateş düşürücü ilaçlar, duş muş kendime geldim ,Dr gitmedim çünkü diş sebebiyle çok fazla antibiyotik iğne ilaç kullandım ,

Şu an iştahsızlık, su içme isteği var ve günde 1 veya 2 kez wc gidiyorum mukuslu gaita dewam ediyor, malum kış dönemindeyiz bu bir salgın mı yoksa ciddi bi durumum mu var, Dr ,acil vs o kdr ilaç alıp vücudum mahvoldu , tekrar ilaç kullanmamaya direniyoruz , bu nasıl geçer , benzer şeyler yaşamış veya yaşayan var mı, saçma sapan ruh haline büründüm... Tşk ederim okuduğunuz için ayrıca ...

İyi de tahlil yaptırmadan anlaşılmaz ki.kimse Dr değil burda ne bilelim biz

İyi de tahlil yaptırmadan anlaşılmaz ki.kimse Dr değil burda ne bilelim biz
Canım , tecrübeli daha önce yaşamış bir arkadaşımız var ise en azından nasıl tedavi olduğunu öğrenmek istiyorum, Dr.Git gel 2 aydır bıktım ,kalcam bile yeni düzeliyor iğne morartılarından

Kan tahlili yaptırın derim.. belirtileriniz enfeksiyon gibi.. mideye vuruyor çok artınca.. CRP ye baktirin.. doktora gidin ilaç vermesi gerekiyorsa o zaman düşünürsünüz.. bambaşka birsey de olabilir.. ihmal etmeyin..

Acil gitsem bu tahlili yapar mı

Salgın varmış sanırım, millet hastanede buna benzer vakalarla serum veriyorlarmış, Allah'tan kırgınlık, ateş , bulantı vs Yok, bu mukus vakası kendiliğinden geçer mı acaba, ilaç yüklenmek istemiyorum

Doktora gidin ve cok fazla antibiyotik kullandiginizida söyleyin. Bebegimde mukuslu yapiyordu. Ishal oldugunda vok antibiyotik kullanmisti. Doktor yararli baktariler zarar gormus demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…