• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim bozuldu yasadiklarimdan dolayi...

karamel661

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
118
1
38
34
İstanbul
18 yasindayim. 5 ay once bir eski sevgilimden ayrildim. Beni cinsel anlamda kullandi. Ben onu cok sevdim cok guvendim. Yuzeysel bir seyler yasamistik ve cok pismanim. Simdi surekli yasadiklarimiz aklima geliyor bir sey olmus mudur kizligima felan diye hatta bazen olmamis seyleri bile olmus gibi dusunuyorum ciddi anlamda psikolojim bozuldu. Sinava hazirlaniyorum ve dis hekimligi istiyorum hedefim buyuk. Ama aklima takiliyor ders calisiyorum surekli aklima geliyor. Boguluyorum nefes alamiyorum. Tek basima ustesinden gelemiyorum. Her sabah aklima geliyor hastalik gibi acaba su olmus muydu bu olmus muydu psikologa gitmeyi de dusundum ama tek basima nereye kadar. Gecmisi unutamiyorum ve cok yiprandim. Eski erkek arkadasim tam bir serefsizdi suc bende de var tabii ki tektaslar annesine tanistirmalar felan evlenicez kurana el basarim demeler arkadaslarina da yasadiklarimizi anlatip adimi cikarmis acik resimlerimi gostermis. Ben bu sehirden gitmek istiyorum. Ayrilirken kufurler etti ben sevismek istemiyorum dedigimde kiz kardeslerinin basina gelse beni anlardin dedim o da sen nasil bunu dersin onlar benim her seyim diyerek engelledi. Sonra seni seviyorum dedi ayrildiktan sonra her ay beni aradi ve acmadim. Numarami da degistirecegim. Ne yapmaliyim cok zor durumdayim ve cok pismanim

ortada bir kullanma durumu yok güzel kardeşim sen de onu kullanmış oldun bu hesapla yani ayrılıncamı kullandı oluyor kendi isteğinle bir şeyler yaşamışsın bu düşüncelerden sıyrıl evet sevgilin şerefsizmiş ama emin ol sana yaşattığı sorunlar kendi kız kardeşlerinden çıkacak.. ama bu kullanma filan bırakın artık bunları yani ayrılmasa bir sorun olmayacak mıydı?

Seni cinsel anlamda kullandi diye bir sey yok. Istemissin, sevmissin bir seyler yasamissin ama dogru ama yanlis. Once bunu bir kafana koy. Ne yapacaksin onune bir cizgi cekeceksin. Hedeflerine bakacaksin. Bundan sonra da her erkege inanmayacaksin.

Dipsiz Not: Resimlerini hala kullandigini dusunuyorsan polise sikayet etme hakkin var. Kendini yalniz hissetme.

Son düzenleme:
bahsettiğin resimler izinsiz çekildiyse hemen hakkını aramanı tavsiye ederim suç çünkü bu.. erkeklerdeki çifte standarta bak kendi kardeşine gelince apırıyor köpürüyor da başkasının kız kardeşine zerre saygısı yok sonra bu adamlardan büyüyünce dürüstlük bekle vatana hayırlı iş bekle.. peh..

Yaşarken sorun yok ama ayrılınca mı var.
18 yaşında neyin tek taşı bu ? Hedeflerim var diyorsunuz ama evliliği kafanıza sokuyorsunuz.
Ayrıca açık fotoğraf çektirecek kadar da ilerlemiş ilişkiniz.
Millet eşinin öyle fotoğraflarını çekmiyor siz hangi akla hizmet yaptınız da adamın eline sizi tehdit edebilecek kadar koz verdiniz.
Olan olmuş atlatması zor ama geçer.
Zarı da bu kadar takmayın bunca olayın üstüne genelde buraya yazanlar yüzeysel der ama ? Madem kuşkularınız var doktora gidin.
Telefon numaranızı ve her türlü irtibatı da kesin.
Ona muhtaç falan değilsiniz. Hedeflerinize odaklanıp hayallerinizi gerçekleştirmeye bakın.
Daha çok gençsiniz.

gecmıse asla bakma ama ders cıkar. gelecege yonel. calıs dıs hekımı ol yuksel guclen.. guclu oldugunda zaten bole seylerı kafana bıle takmazsn

18 yasindayim. 5 ay once bir eski sevgilimden ayrildim. Beni cinsel anlamda kullandi. Ben onu cok sevdim cok guvendim. Yuzeysel bir seyler yasamistik ve cok pismanim. Simdi surekli yasadiklarimiz aklima geliyor bir sey olmus mudur kizligima felan diye hatta bazen olmamis seyleri bile olmus gibi dusunuyorum ciddi anlamda psikolojim bozuldu. Sinava hazirlaniyorum ve dis hekimligi istiyorum hedefim buyuk. Ama aklima takiliyor ders calisiyorum surekli aklima geliyor. Boguluyorum nefes alamiyorum. Tek basima ustesinden gelemiyorum. Her sabah aklima geliyor hastalik gibi acaba su olmus muydu bu olmus muydu psikologa gitmeyi de dusundum ama tek basima nereye kadar. Gecmisi unutamiyorum ve cok yiprandim. Eski erkek arkadasim tam bir serefsizdi suc bende de var tabii ki tektaslar annesine tanistirmalar felan evlenicez kurana el basarim demeler arkadaslarina da yasadiklarimizi anlatip adimi cikarmis acik resimlerimi gostermis. Ben bu sehirden gitmek istiyorum. Ayrilirken kufurler etti ben sevismek istemiyorum dedigimde kiz kardeslerinin basina gelse beni anlardin dedim o da sen nasil bunu dersin onlar benim her seyim diyerek engelledi. Sonra seni seviyorum dedi ayrildiktan sonra her ay beni aradi ve acmadim. Numarami da degistirecegim. Ne yapmaliyim cok zor durumdayim ve cok pismanim

Yorum yapmayacağım,içeriğin silinme ihtimaline karşı alıntı yapıp kaçıyorum.:10:

İki kişi isteyerek birşeyler yaşıyorsa "kullanılmak" olmuyor bu.
Bundan sonra yapacağın tek şey geriye değil ileriye bakmak olsun.

Onemli olan tek sey guclu olmam mi yani ? Dis hekimi olursam duzelir mi bu kafamdaki kuruntular :(

Yaşanmış ve bitmiş,unut artık..

Bu yaşta yaşadıkların da kulağına küpe olsun,önce okul,meslek,sonra evlilik hayalleri kur.

Sana zorlamı yaptı bunları elını kolunu bağlayıp fotolarını zorlamı çekti anlamadım? Ozaman memnundun sımdı neden pişmansın? Hayatını değiştirecek bir sınav varken önünde takılma artık. Ne olduysa oldu ne yasandıysa yaşandı bıttı.

geçmişte olmuş bitmiş bir şey hem zorla sizinle bir şey yaşamamış belli ki sizde isteyerek bir takım şeyleri yaşamışsınız sevdim dediğinize göre. şuan yapmanız gereken eskiyi unutmak biliyorum unutamazsınız ama düşünmeyin daha 18 yaşındasın düşüneceğin tek şey şuan sınavın olsun. istediğin bölümüde kazanırsan senin için yeni bir hayat başlicak.

Bilerek mi açılıyor bu konular.
Yoksa herkes aynı anda mı zarını dert etmeye başladı
Adı üstünde bi zar.İncecik bir yapı bi işlevi yok zamanında varmış şimdi yok.
Bir şeyler yaşamışsınız karışılıklı isteyerek.
Olmuş geçmiş gitmiş.Okuluna odaklan doktor olmak istiyorsun.Lütfen buna odaklan.

yine bekaretle ilgili,cinsellikle ilgili konu. buaralar nedense coştu bunla ilgili konular.
sevmişsin,beraberliğin olmuş. yaşamışsın birşeyler ve bitmiş.
hayat bu işte. seversin devam eder. seversin biter. alış bunlara.

gene mi zar yaaaaaaaaaaaa :30::30:

bu kadar mühim bu zar denilen incecik bir şey yaaa namus o zarda değil beyindedir :kkk:

1) İlk iş kendini bu mağdur psikolojisinden çıkart.

2) Bir şey olmuş mu olmamış mı diye bu kadar takıntı yaptıysan bir doktora git, durumunu öğren. Ama sonuç ne olursa olsun ardında dur. Zarın duruyorsa sen bakire değilsin, fizyolojik olarak evet ama el değmemiş değilsin bunu da kabullen. Eğer zarın yerinde değilse madde 1e geri dönme, sen mağdur değilsin, isteyerek yaşadın, bunu kabul ettiğin an hayatının sorumluluklarını da üstlenmeye başlayacaksın. 18 yaş buna başlamak için gayet uygun bir yaş.

3) Bu kadar ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan psikolog/psikiyatrist seçeneğini de kullan. Şu an hayatında odaklı olman gereken tek şey sınavın çünkü senin.

4) Kocan bile olsa açık seçik fotoğraf, video kullanmasına izin verme. Bilemezsin, insan oğlu çiğ süt emmiş, insanları annesi babası doğrayabiliyorken elin adamına güven olmaz.

5) Hakkaten şerefsizmiş ki senle bunları yaşarken kendi kız kardeşleri oluncak onduramamış, o densizden sana hayır gelmez.

Back