- Konu Sahibi karamel661
18 yasindayim. 5 ay once bir eski sevgilimden ayrildim. Beni cinsel anlamda kullandi. Ben onu cok sevdim cok guvendim. Yuzeysel bir seyler yasamistik ve cok pismanim. Simdi surekli yasadiklarimiz aklima geliyor bir sey olmus mudur kizligima felan diye hatta bazen olmamis seyleri bile olmus gibi dusunuyorum ciddi anlamda psikolojim bozuldu. Sinava hazirlaniyorum ve dis hekimligi istiyorum hedefim buyuk. Ama aklima takiliyor ders calisiyorum surekli aklima geliyor. Boguluyorum nefes alamiyorum. Tek basima ustesinden gelemiyorum. Her sabah aklima geliyor hastalik gibi acaba su olmus muydu bu olmus muydu psikologa gitmeyi de dusundum ama tek basima nereye kadar. Gecmisi unutamiyorum ve cok yiprandim. Eski erkek arkadasim tam bir serefsizdi suc bende de var tabii ki tektaslar annesine tanistirmalar felan evlenicez kurana el basarim demeler arkadaslarina da yasadiklarimizi anlatip adimi cikarmis acik resimlerimi gostermis. Ben bu sehirden gitmek istiyorum. Ayrilirken kufurler etti ben sevismek istemiyorum dedigimde kiz kardeslerinin basina gelse beni anlardin dedim o da sen nasil bunu dersin onlar benim her seyim diyerek engelledi. Sonra seni seviyorum dedi ayrildiktan sonra her ay beni aradi ve acmadim. Numarami da degistirecegim. Ne yapmaliyim cok zor durumdayim ve cok pismanim