psikolojim bozuldu cok hizli kilo aliyorum benim gibi olanlar var mi

buussra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
684
158
24 haftalik hamileyim ama simdiden 13 kilo aldm once takmiyodum ama son 1 haftadir psikolojim bozuldu agliyorum surekli. 54 le hamile kaldim suan 67 kiloyum. Aksilik yemiyim dedikcede istahim acildi. Sabah ilk uyandigimda aklima gelen tek sey mide midemdeki aclik hissi hep acikiyorum. Napicam bilmiyorum. Moralmen cokmus durumdayim elimde degil olsun bebegimi dusuniyum diyorum ama olmuyor resimlerime bakinca cok mutsuz oluyorum

Ben de 22 haftalık hamileyim bu sabah tartıldım 7 kilo almışım 66 kiloyum şu an ama herkes 6. aydan sonra daha çok kilo alınıyor diyorlar daha beter canım sıkılıyor.. Çok abartılı da yemiyorum ama yapıdan kaynaklı galiba ya

Kız neden üzülüyorsun , ağlıyorsun aaaa beBeğin için yiyorsun sonuçta. Doğumdan sonra verirsin bütün kilolarını bende çoook hızlı alıyorum habire yiyorum . Acıktıkça meyve ye ekmek yeme tatlı yeme.. Ben hergğn 1 ekmek kesin yiyorum yani çikolata mutlaka yiyorum tatlı evimden eksik olmaz eşim alma dedikçe alıyor daha çok kilo alıyorum ama takma yani bebeğinide üzme

Uzulme hic ne olucak verirsin dogumdan sonra bende hep ozendim durdum mide bulantisini cok yasamasamda kilo alsam diye 5 aya kadar icim disima cikti neler cektim.24haftadayim 2kilo almis durumdayim.ama birde bana sorun neler cektim.kilo nedirki verirsiniz.herkes zayifsin ne guzel diyor.yaaa diyorum cekenn bilir aclik mide bulantisi hastane de yatmalar offf

bende çok kilo aldım 50 kilo ile hamile kaldım su an 64 kiloyum ve 23 haftalık bebeğim :) Ne yapaılım verilecek doğumdan sonra,şeker hiç tüketmiyorum ,hamurişi de tüketmiyorum sadece kahvaltıda ekmek yiyen biri olarak nereden geliyor bu kilolar diye düşünmekten kendimi alamıyorum ama bebeğim sağlıklı olsunda zor olan kilo vermek bize düşsün :)

Ayy hemen hemen ayniyiz :)

Üzülme ben de 69 ile hamile kaldım 85 kiloyum :) fil gibiyim, şu an bile yiyorum saat oniki buçuk olmuş, üzme kendini sakın :)

Dogumdan sonra o kilolariniz gittikce bosuna uzulmusum diyeceksiniz. Ben ilk hamileligimde 22 kilo aldim. Dogumda 14 kilosu gitti. Kalan kilomda 6 ayda gitti..

Simdi ikinciye hamileyim cokta fifi :) bence yapi meselesi. Cok asiri yemiyorum ama vucut aliyor ben napim.

maşşallah doğumda 14 kilo nasıl gitti ben aşşağı yukarı 5 6 kilo gider diye duydum

maşşallah doğumda 14 kilo nasıl gitti ben aşşağı yukarı 5 6 kilo gider diye duydum
Valla dogumdan geldim tartildim 10 kilo gitmis. 1 hafta sonra tartildim 4 kili daha gitmis. Facede bazi kisilerinde 14 kilo gittigini okumustum. İnsallah benimde oyle olur dedim. Oyle oldu.

Herhalde odem yapmis vucudum diye tahmin ediyorum

Valla dogumdan geldim tartildim 10 kilo gitmis. 1 hafta sonra tartildim 4 kili daha gitmis. Facede bazi kisilerinde 14 kilo gittigini okumustum. İnsallah benimde oyle olur dedim. Oyle oldu.

Herhalde odem yapmis vucudum diye tahmin ediyorum

süper valla işte bu kadar gideceğini bilsek hiiç dert etmeyiz de hadi gitmezse diye kendimizi frenliyoruz

boşversen vallah ye gitsin gebelikte lezletler inan normal zamandaki yemeklere benzemiyor çok çok keyifli yemek yemesi ben başında olmama rağmen 5 kilo aldım 15 daha alırım oğlumdada 21 kg olmıştım ve doğumdan 3 ay sonra eser kalmadı emzirme uykusuz kalma inan gidiyor hiç stres olma.

hani derler ya tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması olurmuş :):)bende 50 kiloyla hamile kaldım 173 boyum 24 haftalık hamileyim yaklaşık 10 kilo aldım ama çok yedim hareketsiz kaldım şimdi çok çok dikkat ediyorum 3 haftadır falan kilo almadım bebişim almış ya çok takıntılıyım kilo konusunda ben 35 kilo verdim ama ne zorlukla verdim onun için ya veremezsem doğumdan sonra zorlanırsam diye kendimi tutuyorum açıkçası zaten bu aylardan sonra kilo da patlama oluyomuş baya alınıyomuş onun için daha çok dikkat etmem gerekicek

ama kilo problemin varsa normal korkman ozman hamur işi tatlı vs uzak durucaksın ama elinde olan bir şey inan vermek istedikten sonra gidiyor....

ama kilo problemin varsa normal korkman ozman hamur işi tatlı vs uzak durucaksın ama elinde olan bir şey inan vermek istedikten sonra gidiyor....

o kadar kiloyu verdikten sonra doğum kilosunu da verrim elbet ama ne kadar az kilo o kadar rahat vermesi olur

Sakın üzülme.Bu benim ikinci hamileliğim.İlk hamileliğimde 58 ile hamile kalıp 92 ile doğuma girmiştim.Artık yürüyemiyorum.Hiç de umrumda değildi.6 ay sonra eski kiloma geri dönmüştüm.Bence bir süre eski resimlerine bakma.Bugünler geçecek... Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…